Saadettasoren Bilgi alabilirmiyim bilen varsa? hangi ayda bebegin dogum tarihi belirleniyor 19 haftalığım 16 aralıkta randevumda 20 haftalık olucam belli olmazmı?
gurbetcianne97 Saadettasoren zaruri bir sezeryan olmadığı sürece anca bebiş gelmek istediğinde belli olur. 🥰
Belacivciv Saadettasoren Normal doğumda net bi tarih yok maalesef 40. haftayı baz alıyorlar tahmini olarak, sezaryen için ise son haftalarınıza yakın konuşuluyor
Zeyyyn Saadettasoren siz ona çok takılmayın 15 Ekim doğum gözüküyordu son adet tarihinize göre hesaplanıyor ama sağlık sorunları nedeniyle 1 ekimde doğurdum 1 gün bile bekleyemdk doğum günümüz aynı olacaktı sağlıkla gelsinler yeterki
Saadettasoren Zeyyyn tabi canım yeterki saglıkla gelsin eli ayagı düzgün gelsin inşallah sadece merakımdan sordum zaten ☺️
Baharozdemir Saadettasoren ultrason kağıdında yazan kırk hf uzerinden hesaplanan tarih. Şuan 33 artidayim bu hf ki kontrolümde kki hf kadar alacağını söyledi dr um. Yani son zmnlarda belirleniyor tarih
Corlanoras Saadettasoren doğumun türüne göre ve bebişinin rahatına göre değişiyor benim oğlan 37+4 de geldi mesela normal doğum
deletedmom27371 Saadettasoren sanmıyorum canım kuzenim 33 34 hafta arası o zaman çağırmış doktoru gün vermek için. 20 hafta daha çok erken bence
ikiprensesannesiii Saadettasoren yani ilk gittiğinde bile bu tarihi öğrenebilirsin sorarsın doktora ama farazi olur çünkü doğum şeklin vs belli değil sonuçta. Hani net olmaz ama yaklaşık olarak zamanı öğrenebilirsin