emineveminigi bende normalde Yozgat’ta yaşıyorum canım, orada da hamileliğim boyunca özele gittim. 22.haftada detaylıya girince bana plasenta eski sezeryan dikişine yapışık dedi doktor, risklerinden bahsetti ama yüzüme yüzüme masadan kalkamama durumu var dedi. Bende eşimde ailmede bu zamana kadar hep korku hep stres ile geçirdik, hiç bir doktor ameliyatımı kabul etmedi ben bu riski göze alamam diye. 32.haftada rahatsızlandım Ankara gazi üniversitesi hastanesine geldim. Daha önceden de çok araştırdım ve öneriler üzerine Prof deniz hocaya özel olarak takiplendim. Haftası büyük gebelere bakmazken beni kabul etmesine çok sevindim. Şimdi 38.haftamdayım pazartesi sabah doğuma gireceğim Allah nasip ederse inşallah, tüm hazırlıkları yaptı doktorum. Kan takviyesini filan. Şuanda çok memnunum kendisinden,inşallah doğumumda da herşey yolunda gider ve bende herkes gibi sağ salim kavuşurum miniğimle🤲🏻 12yaşında birde oğlum var,nasipse bu da kız olacak☺️❤️ Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Stresliyim ama doktoruma da güveniyorum. Tedbir bizden takdir Allahtan artık.