iremsuuu_19 Kızlar kulak niye nabız gibi atar bilgisi olan var mı ? Kaç gecedir uyuyamıyorum çok kötü bir şey 😒
Anne3434_ iremsuuu_19 kulağımın üstüne yatınca bende de aynısı oluyor kan basıncından filan sanırım hiçbir fikrim yok uyuyana kadar yan yatmıyorum sırf sinir olmamak için 😂
Busra2013 iremsuuu_19 bende daha dun post actim 2 gundur oyle kalp atio sanki kulagimds ve sanirim tansiyon yukseliii
Gizem93 iremsuuu_19 valla bende ayni durumdayım sadece gece degil günduzde olmaya basladı artik cok rahatsiz edici. Sizin gecti mi
ilknurum61 Ah o kulaktan neler çektiğimi nerden bileceksiniz 🤣 şaka bir yana geçmiş olsun ben ameliyat oldum canım kulak zarı delindi şimdi de hamilelikten dolayı diğer kulağım çok ağrıyor benim de arada bir yine öyle oluyor
iremsuuu_19 Gizem93 geçmedi 10 gündür devam ediyor geceleri üstüne yatmamaya çalışıyorum yatınca daha kötü atıyor
kubracyln Benim yıllardır kulak çınlamam var hamileliğimde de iyice arttı kan basıncı arttığı için sanırım 🙄 bu yüzden normal doğum yapamamaktan korkuyorum kabız olup ıkındığım zaman patlayacak gibi oluyor kulağım 😏