Merhaba happy kidste sordum ama yanıt alamadım burası gibi aktif degil sormak zorundayım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım 🤦🏼♀️ 5 yaşında oğlum var yatağında uyumak istemiyor sebebini soruyorum söylemiyor istemiyorum diyip duruyor anlayamadım geçen sene ilk defa odasında tek basına yatmaya başlamıştı hiç sorun çıkarmamıştı tek basına gayet rahattı ilk ayrı yattığı gün alıştı hiç ağlamadı yaz gelince balkonda faln yatak açıyordum balkonda yatıyordu babasıyla simdi tekrar odasında yatması gerek ama uyumuyor yatak odasında bizim yanımızda uyumak istiyor napcam ben ? Korkuyor musun diye hiç sormadım aklına başka şeyler getirmek istemiyorum dolaylı yollardan hep sormaya çalışıyorum sebebini söyle neden odanda uyumak istemiyorsun yatağın cok güzel istediğin kral şakirli yastığını aldım seninn için diyorum hayır anne canım istemiyor diyo başka bişey demiyor🤦🏼♀️ aklımıza gelen her yolu denedik arkadaşlar ama istemiyor cok ısrar edince de ağlıyor korkuyorum da demiyor tek dediği şey canım senin yanında uyumak istiyor. Acaba kardeşi olacak diye kıskanıyor mudur diye zannettim başlarda ama kardeşinin olacağını öğrendiğinden beri cok mutlu hiç kıskançlık yok hergün karnımı öpüyo seviyo kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor onu parka götürürüm en sevdiklerini alırım ben onun abisi olcam vs hiç kötü düşünmüyor bebek hakkında. Ne yapayım şimdi ben bi fikir verin lütfen 🤦🏼♀️