busraa22 Hanımlar hayirli geceler 29+2 gebeyim bugün doktorum bebegin suyunun az olduğunu ve karin cevresinin bir hafta geriden geldigini söyledi ne yapmam lazım?( Günde 2,5 lt su içiyorum)
Papatya-Kokusu busraa22 ilk gebeliğimde başıma geldi 2. Ye gebeyim yine basıma geldi evde sıktığın havuc suyunu iç canım ginlük bir bardak ve deveci armudu ye birde günlük şekerin yoksa taze sıkılmıs nar ve portakal suyu tüket
Oznurkk busraa22 havuç suyu süt iç ve günde 4 litre su iç. Ayrıca çok iş yapma istirahat etmen gerekir . Allah yardımcın olsun inşallah düzelir. 1 ay önce bende aynı sorunu yaşadım çok şükür bu gidişimde güzelmiş her şey yolunda. Darısı başına 🤲🏻
Hamisannesi busraa22 yemene içmene dikkat et egerki amino sıvısı senden sizmiyorsa birsey olmaz banada aynısını dediler suan 35+3 deyim hiçbir sorunumuz kalmadı şükür rabbim sağlıkla almayı nasip etsin canım 😍❤️
busraa22 Papatya-Kokusu şekerim yok teşekkür ederim deniycegim. Geçmiş olsun sizede sağlıkla kucağıniza alın inşallah
busraa22 Oznurkk ay insallah duzelir teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 💛
busraa22 Hamisannesi amin çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli beslenmeye özen gostericem bakalım Allah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 💛
Oznurkk busraa22 amin teşekkür ederim. Ama havuç suyunu abartarak içmeyin. A vitamini çok olduğu için fazla a vitamini iyi değilmiş ayrıca şekerde yükselebilirmiş. Onun için ben 1 gün içiyordum bir gün içmiyordum ve sadece gece yatarken bir bardak şeklinde içiyordum. 🌸
busraa22 Oznurkk tamamdir evet onu bende duymuştum o zaman bende sizin uyguladiginiz gibi uygularım 😇