Rabia4650 Bugün çatı muayenesi oldum . Muayene sırasında hafif ağrı oldu sadece. Nst de de sancı felan çıkmadı. Ama şuan karnıma kasığıma ağrı giriyor bu normal mi acaba . Kanamada oldu. Kanama olursa korkma demişti doktorum.
kadifemsii Rabia4650 normal canım çatı muayenesi olduğu gün benimde kasıklarıma ağrı giriyordu ama sonradan geçti . Aynı gün sancı normalmiş kanama gibi öyle dedi doktorum
kadifemsii Rabia4650 38 haftada çatı muayenesi oldum 40+3 te suni sancı aldım açılma olmayınca sezeryan doğum yaptım . Doğumu tetiklemiyor diye biliyorum
Elifinannesi_ Canım bu çatı muayenesi nasıl yapılıyor 🙈 arastırdım ama çok emin olamadım. Benim erken doğum riskim var doktorum her hafta iki parmakla açıklığıma bakıyor bide rahminde yumuşama var dedi aynı şey mi emin olamadım 🤭ilk gebeliğim pek bilgim yok😁
Rabia4650 Elifinannesi_ Erken doğum riski olana pek alttan bakılmaz diye biliyorum evet ikinoarmakla açıklık varmı diye bakıyor ama çatı muayenesinde biraz daha derine doğru bakıyor iç kısım daki kemik mi kas mi ne var o açılacak sekilmi diye
Elifinannesi_ Rabia4650 her an doğumum başlayabilir Doktorumuz da açılmam ilerliyor mu diye bakmak zorunda kalıyor açıkçası. Demekki biraz daha derine bakıyor.Teşekkürler 🙏🏻