dunyambebgim Eskişehire yeni yerleşiyoruz daha önceki doktorum çok ilgiliydi burada önerebileceğiniz doktor var mı ilgili isinde güler yüzlü dogumu rahatlıkla yapabileceğim
Cimen_bebek dunyambebgim Gürlife Hastanesi doktor Ramazan Bayırlı. Eskişehirdeki en iyi bir numara doktordur diyorum. Ustune doktor tanimam 😁
Cimen_bebek dunyambebgim Sezeryan dogum yaptim 4 ay once. 6 bin tl fiyat cikardilar ancak askeri personel indirimi ile 4.500 tl ödedik. Verilen hizmetin yaninda bedava dedik emin olabilirsiniz. Bu arada diger tüm ozel hastaneleri arastirmistim ve biliyordum o yuzden hem en uygun hemde en kaliteli hastanedir burasi.
Mervesilam Özel ümit hastanesi: Dilek Ulusoy Anadolu hastanesi: Tanser bey Gurlife hastanesi : Mehmet zafer tiftik Bu dr ların üçü cok özel benim için ama randevu bulmak zor tanser ve dilek hanıma bilgin olsun
dunyambebgim ecemnas88 acibadem için dogum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba orayı çok duydum bilgi alamadım ancak
Mlk116 Filiko murat bey gerçekten çok iyi ve çok ilgili güler yüzlü bir doktor. Gebelik öncesi gittim onda tedavi oldum onun sayesinde gebe kaldım. Onun yanında kendimi rahat hissediyorum sorduğum sorulara yanıt alabiliyorum bazen özelde olsa suratsız oluyor doktorlar
ecemnas88 dunyambebgim sadece aralık ayına kadar geçerli fiyat bilgisini veriyorlar sene başında fiyatların güncelleneceğini söylediler o yüzden bizde tam olarak fiyatları bilmiyoruz
dunyambebgim Cimen_bebek hayırlı olsun bebeğinize sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbım inşallah 🙏 değerlendireceğim doktor önerinizi çok teşekkür ederim 😊
Elsu26 dunyambebgim şehir hastanesinde Hüseyin Oğuz Yuvanç kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktor 😊
Filiko Mlk116 kesinlikle yanı ismimizi unutmuyor, aylar once sorduğunuz benim bile unuttuğum soruları hatırlıyor her daıl WhatsApp yazıyrm cvp alıyorum
Mlk116 Filiko eşime bile nasılsın iyi misin işler nasıl diye soruyor. Daha önce başka bi doktora gittim ona soru sormaya çekiniyordum
denizvebulut dunyambebgim Acıbadem Ahmet cantug çalışkan. Çok doktor değiştirdim, şimdi kafam çok rahat. Hem hastane hemde doktorun bilgi ve deneyimi hamilelik sürecinde ilk defa kendimi huzurlu hissettirdi.