Mikmikbuk Kızlar 20+1 deyim 2 haftadır hissediyorum ama sırt üstü yatınca fazla hissediyorum. Sizde de öyle mi. Hangi pozisyon da daha çok hissediyosunuz..Erken haftalar olduğu için nasıl rahat edersem öyle yatıyorum 😌
Elaz Mikmikbuk sol tarafa yatman daha sağlıklı ama bende o zamanlar düz yatınca hissediyordum ama uyku moduna girince sol a yatiyordum
Denizvegokyuzu Mikmikbuk Ay sırt üstü yatınca hareketler daha mı belirgin oluyor acaba ? 22.haftanin içindeyiz ben mi hissedemiyorum anlamıyorum her yolu denemeye çalışıyorum da 😅🙄🙄
Defnemmmmmm Mikmikbuk bende hiç farketmiyor yatarken ayaktayken bile kıpır kıpır maşallah karnımdan fırlıcakmış gibi😀
mekutlu12 Mikmikbuk sırt üstü yatınca daha çok hareketleniyo veya daha çok hissediliyodu. Şimdi sağa dönünce çok vurmaya başlıyo ama 33. Haftadayız ayaklarını hissetmemek mümkün değil zaten😂
Mikmikbuk Elaz Sola yatmaya çalışıyorum tabi 😌 iyi siz de demek sırtüstü hissettiniz yakın dönemlerdeykenn. Teşekkür ederim paylaşımınız için.
Mikmikbuk Denizvegokyuzu Gündüzleri hareketten sallanıp uyurmuş. Bende genelde gece uzanırken hissetmeye başlıyorum😌 bi başlayınca nerdeyse hergün benzer şeyi hissettim. sırt üstüykendi çoğu😊 genelde sola yatın diyolar ama daha iyi kan gidiyomuş
yarenaltinbasak Bende hep sırt üstü yatınca hissediyorum herhalde daha geniş alan açılıyor bebeğe oda rahat rahat geziyor 😆
Denizvegokyuzu Mikmikbuk Bunu da bir deneyeyim ben en iiyisj geceleri dikkat etmeye çalışıyorum yan yatmak sola yatmak için sırt üstü hiç yatmiyorum desem yeridir 😁😁
Mikmikbuk Defnemmmmmm Ay ne güzel şeyler bende hergün hissediyorum gibi artık, ayaktada hissettim de sırt üstü yatarken minik danslar hissediyorum sanki😀
babynil @Mikmikbuk yuzustu yatinca yeri daralio o yuzden daha net hissediosunuz. Zaman ilerledikce donerken yuzustu denk gelseniz bile duramiycaksiniz 😅
Nazlimom Mikmikbuk bende 22. Haftadayım sırt üstü yatıncada hissediyorjm biyerde toplanıyo kayıyo sola yatıncada tekmelerini hissediyorum