Usenmezz99 merhaba hanımlar doğumum temmuzda ama bişey merak ediyorum doğuma hazırşık olarak bebek anne çantası dışında ev için yapılabilecekler nelerdir atıyorum ev temizliği misafşr ikramlığı doğumdan eve geldikten sonra yemekler içecekler neler yapabilşrşz detaylı olarak yardımcı olursanız sevinirim annem yanımda furucak ama onun da pek bşr bilgisi yok kalmak için çok heveslendi kırmak istemedim yani hani doğuma gitmeden önce evde ne yapabilirim eve geldiğim xaman hazır olsun o çok jafama takılfı yardımcı olursanız allah razı olsun vok sevinşrşm
Busrakzlkc Usenmezz99 ilk gebeliğiniz heralde ama şuan bunlar için çok erken diye düşünüyorum 8 9 haftalık gebesiniz yanılmıyosam.
Gunes3535 Usenmezz99 Ben de en çok evde doğum sancımız veya suyumuz geldiğinde hastaneye nasıl gideceğiz önce duş alıp gecemiz kıyafetleri hazırlayıp önceden onları giyip planlayıp mı gitmeliyiz onu merak ediyorum
asel35ece Usenmezz99 dolaba poğaça kurabiye sarma mantı börek atabilirsiniz limonata için portakal ve limon koyabilirsiniz ayrıca yanınıza gelenler için çikolata lokum tarzı bi şeyler alabilirsiniz
gencanneyim Usenmezz99 Merhaba. Öncelikle ben genel temizlik yaptım. İyice temizledim her yeri. Yemek konusunda ise zaten bu ay doğacak misafir almayacağım için kendimize yaptım. Onları da mesela dolmalık biber yapıp buzluğa attım. Aynı şekilde sigara böreği vs. Daha sonra çıkar pişir yapmak kolay ben yaptıklarımı fikir olsun diye aşağıya yazıyorum. Nohut Yemeği Dolmalık Biber ve İç Harcı Haşlanmış Nohut Haşlanmış Kuru Fasulye Sigara Börekleri Haşlanmış Karnıbahar Kızartılmış Patlıcan
Zeynepty Kendini, için sarma börek yapabilirsin misafir için uğraşma ya yeni doğum yapmışsın bide onları memnun etmekle mi ugrascaz
4kiz_annesi Yaprak sarma ,lahana sarma,sigara böreği,katmer,poğaca,köfte,minik sulu köfte , lahmacun,pide(içini ben yaptım) gibi şeyler ben bunları yapmıştım.Belki size fikir olur.
Asyamveboncugum Daha onunuzde bir sürü zamaniniz var düşünmeye vaktiniz de cok olur ben ilk bebegimde hastanede bony foodlardan ve bebek cikolatasi dagitmistim o zaman pandemide yoktu evdede misafirimiz cok olmustu eşime kuru pasta aldirmistim saolsun annemde yemeklerimi hep yapmisti ama simdi ikinciye hamileyim doguma kendimle bi kayisi hoşafi goturcem evede kimse gelmez bu pandemide
Hilal56 Gunes3535 ben normal kıyafetlerimle gittim 3 saat sancı cekip sonra acilma az diye eve gönderdiler ben de bir gün evde sancımi cektim duş falan da aldım ertesi gün normal kıyafetlerimle gittim orda veriyorlar önlük
Usenmezz99 Gunes3535 sıyunuz varsa evde duş almayı öneririm hem açılmayı kolaylaştırımış hemde ağrıyı ve annenin yorgunluğunu hafifletiyormuş ve birde genel ağda temizliği yapılınca daha rahat oluyor doktorum öyle demişti öncekinde
Usenmezz99 Hilal56 anladım teşekkür ederim ben özele gidiyorum doktorum atıyorum açılmam suyum yok şu gün gel normale alıcam dediği zaman gün verebikir ozaman da hazırlıklarımı yapabikirşm dimş
Usenmezz99 gencanneyim benim doğum temmuza denk gelio o ayda biber dolması bulabilir miyim yoksa şimdi yapıp koyuyum mu