MeyraRana mercimeginannesiiii bnde mahallemdeki marketlerde bulamıyorum kalmıyor hani bebek eşyaları geldiği zaman anneme çaya gidelim dedik onu ordaki bimden tatlı almaya diye girdim bi baktım bebe eşyaları kalmış hani kimse o markete hücum etmemiş fırsat bu fırsat tatlıyı unuttum onları aldım cam biberon Müslin bezi havlu yıkama küveti zıbınlar felan☺️☺️
mercimeginannesiiii MeyraRana Ooo şanslı gününüzdeymişsiniz 🧿 Ben bimde bir kere gördüm küvet ama almadım. Sonradan çok pişman oldum fiyatı çok makuldü ve kaliteliydi. Sizin nasibiniz varmış hayırlı güzel günlerde kullanın 🌸😊
mercimekkk41 Biz de 20 olmak uzereyizz. Cinsiyetini 13. Haftada öğrendim öğrendiğimden beri her gün ufak ufak biseyler alıyoruz eşimle. İlk bebisimiz ilk torun olacak herkes heyecanlı 🙈 en son bebek arabasını aldık bizde 🥲
mercimeginannesiiii mercimekkk41 Bizim eşimin tarafından ilk torun ama sizin kadar şanslı değiliz sadece lafta seviniyorlar.😂😅 Cinsiyetini erken öğrenmişsiniz maşallah 🧿 bizde 12 de öğrendik ilk ama yanlış öğrenmişiz 🤣18 de değişti cinsiyetimiz. Bizim de büyük ihtiyaç olarak bebek arabası kaldı diğerler ufak tefek şeyler. Hangi marka model algını acaba bana da fikir olsun 🤭🌸
Ankara11 mercimeginannesiiii ben de bulsam uyguna falan alicam iyi yapmissin almakla havalar soguyo disaei adim atamayiz gobeklerle zaten😂
mercimeginannesiiii Ankara11 Evet ya bu hafta benim göbeğim bariz bir şekilde çıktı. Akşamları hele 7 aylık gibi görünüyorum , sonumuz hayır olsun yuvarlanarak yürüyeceğiz 🥲
aksoy005 mercimeginannesiiii aynenn herşey hazır malum yükselen fiyatlardan uzatmayalım fazla dedik 😅 şampuan olarak dalin veya mustela düşünüyorum deterjan konusunda ise henüz kesinleşmedim beyaz sabun tozu mu alsam yoksa dalin uni babynin deterjanlarını mı bilmiyorum
mercimeginannesiiii aksoy005 Hmm deterjan konusunda herkes ikilemde galiba. Benim çamaşır makinem yeni bir model ama granül sabunu asla eritmiyor mecburen sıvı deterjan alacağım. Yine de teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişler ☺️🥲
mercimeginannesiiii gamzesen 12. Haftada erkek dediler. 17 de kız gibi dedi 18 de kesin kız dedi. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbim gerisinin çok önemi yok benim için. İlk çocuk çünkü ☺️
mercimeginannesiiii elifinilki27 Bizde öyle yaptık. Ama ihtiyaç bitmiyor tam tamam diyorum bir şeyler daha çıkıyor. Canları sağolsun 😅🥲😊
MeyraRana mercimeginannesiiii İstanbul Anadolu yakasında olsaydın ben alrdm sen fırsatın olunca gelir alırdn benden ☺️
mercimeginannesiiii MeyraRana Ayy ne kadar incesin düşünmen yeter , teşekkür ederim. 🥲 Ankara’da oturuyorum ne yazık ki 😅
Fnen mercimeginannesiiii ben 20 haftalıkken 11.11 indirimi vs denk geldim ve indirimli çoğu şeyi aldım park yatağı deterjan yumuşatıcı ıslak mendil bebek bezi biberon emzik pişik kremleri şampuan katlanır küvet ve bir kaç parça kıyafet aldım . Ha birde odasını da aldık çünkü her hafta zam geliyordu biz 3 hafta oldu alalı şu an bile 1.500₺ zam gelmiş üstüne 😤 yani para tutacak her şeyi uygundan almaya çalıştım .kıyafeti en sona bırakacağım iri bir bebek mi olur zayıf mı olur bilmiyorum birde insanlarda hediye getirir boşa israf olmasın
mercimeginannesiiii Fnen çok iyi yapmışsınız gerçekten. Fiyatlara şok geçiriyoruz ülkece. Allah yardımcımız olsun.
mercimeginannesiiii Asena17 Ah çok iyi Ya. Benim de hedefim 25 olmadan bitirmek. Hayırlısı olsun bakalım. Sağlıkla gelsin bebişler 😊❤️🤭
Asena17 mercimeginannesiiii erken alisveris iyi kuzum ya kafan da soru isareti kalmiyor en azindan amin hayirlisiyla gelsin hepsi insallah ♥️