mercimeginannesiiii 00.00 itibariyle 20 haftalık olduk çok şükür. Rabbim isteyen, hakeden herkese nasip etsin inşallah 🙏 Sizler neler yaptınız , alışverişe başladınız mı? Ben başladım ama bir yandan da acaba erken mi diyorum.
mercimeginannesiiii Ankara11 Yaa gerçekten mi ben biraz aceleci davrandım o zaman 🥺 Neredeyse ihtiyaçların yarısını aldım ama havalar soğuyunca asla çıkamam almaya diye düşündüm. İnşallah pişman olmam. Bebişlerimiz hayırlarla gelsinler inşallah ❤️
KonuMankeni Biz de salı günü 20 haftalık oluyoruz ☺️ Henüz bir şey almadım ama annem almış ufak tefek bir şeyler 🥰 büyük çaplı olanları biraz daha erteleneceğim, araba beşik tarzı.. bir de ablam yeni doğum yaptı 1 ay oldu. İkimizin de kız 🥰 öyle olunca malum yenidoğan kıyafetleri eskimeden büyüyor bebişler. Ondan alacağım. Ve de onun giydirmeye fırsat bulamadığı daha bir çok kıyafet var 😅😅🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Sanırım ben 3-6 aylık almaya başlayacağım direkt 😅
mercimeginannesiiii KonuMankeni Oo maşallah şanslısınız 🥰 Benimde alabileceğim yakının olsaydı bende alırdım. Çünkü her şey çok pahalı ve ihtiyaç asla bitmiyor. Doğumunuz Mayıs başı sanırım 6 sına falan denk geliyor galiba ☺️
asellmom mercimeginannesiiii bende 23+6 yım neredeyse herşeyi hazır sadece küveti ve bakım malzemeleri kaldı bide kadife ipten battaniye yapıcam o var fiyatlar gün geçtikçe artıyor uygun buldukça almak en iyisi 🌷
mercimeginannesiiii asellmom Ayy şu an çok mutlu oldum yalnız değilmişim ☺️ Bende ihtiyaçların yarısını falan aldım sanırım. Hem sürekli fiyat artıyor hemde havalar soğuyor 25 den sonra ağırlaşıcaz muhtemelen riske girmek istemedim açıkçası. İnşallah pişman olmam. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin 🤗 Bebek arabasını da aldınız mı acaba ? Ben araştırdım biraz ama tecrübesizim karar veremiyorum.
Aselinkooo Cinsiyetiniz kesinleşti mi 😊 ben daha bilmiyorum. İkinci bebeğim olucak cinsiyete göre biraz hazırlık yapmam lazım. Ara renkte 3 tulum 1 tane hastane çıkışı aldım. Başkada bir şey almadım henüz 😄 aslında yeni yıl gelmeden alsak daha uyguna kapatmış olurduk zamlamıyor malum gün geçtikçe. 19+6 ym, bu arada 🤗
mercimeginannesiiii Aselinkooo Aaa ne güzel aramızda bir gün var 🥰❤️ Bize önce erkek demişlerdi bütün kıyafetlerini erkek aldıktan sonra kız olduğunu öğrendik 🤣 bazılarını değiştirdim. Kesinlikle her şeye zam geliyor. 1.300 e aldığım park beşik 1.500 olmuş 😱 Hem havalar soğuyacak dışarı çıkamam alamam diye hemde zamlardan nasiplenmemek için 🤣 alışverişe başladık. Ara renklerde almanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız çünkü 💸 💸 💸 Sizin bebiş cinsiyeti göstermiyor sanırım 🤭
Syd160531 mercimeginannesiiii Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 23 oldum 🙏🥰 azar azar alıyorum ama benim kinci gebelik olduğu çin diğer oğlumunkilerden de giydireceğim ❤️
mercimeginannesiiii Syd160531 Amin , rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. 🤗❤️ İkinci bebeğinizin cinsiyeti de erkek mi? Eğer öyleyse bir çok ihtiyacı hazır demektir 😊
mercimeginannesiiii Busra2013 Ahahahah ayy harikasınız nasıl sabrediyorsunuz 🤭 Ama ben sizin yorumlarınızı görüyorum siz yurtdışında yaşıyorsunuz bizim gibi dolar artacak derdiniz yok.🤗 Biz fiyatlar artmadan ne alırsak kardır diyoruz 🤣 Şaka bir yana gerçekten haftanız epey ilerlemiş ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. 30 dan sonra çok ağırlaşılıyor yıka ütüle zor geliyor yazıyorlar genelde ☺️❤️
Ankara11 mercimeginannesiiii ben de bulsam uyguna falan alicam iyi yapmissin almakla havalar soguyo disaei adim atamayiz gobeklerle zaten😂
KonuMankeni mercimeginannesiiii 1 Mayıs gösteriyor uygulama 🥰 aynen öyle canım.. bu pahalılıkta iyi olacak. ☺️
Nilufar_1996 mercimeginannesiiii erken değil cinsiyeti belliyse alın kıyafetini bile alabilirsiniz yıl başından sonra çok zam gelir şimdi bile fiyat her gün artıyor. 28 haftalık olduk bebeğin az bir eksiği kaldi battaniye biberon falan. Bezine kadar aldık indirim yakalayinca.
mercimeginannesiiii Nilufar_1996 Maşallah haftanız epey ilerlemiş 🥰❤️ Bende öyle düşündüm başladım. Bebek battaniyesi kaç tane aldınız acaba?Ben bir nohut, bir kalın pamuklu aldım. 3 tane çift katlı penye alacağım ama başka almalıyım ?
Aysununannesi00 mercimeginannesiiii hiç de erken değil 16 haftalıkken başladm 33 de bitti hastane çantamla birlkte yıl başından sonra herşey çok zamlanıck özellikle bebeğe dair herşey beşiği arabayı yıl başından önce al derim cnm
mercimeginannesiiii Aysununannesi00 Evet ya gerçekten çok üzülüyorum memleketimin haline. Hadi alabilen acele ediyor alıyor Ya alamayan ne yapsın?🥺 Rabbim durumu olmayana yardım etsin inşallah. Başlamakla iyi yapmışım aldığım beşik hemen zamlanmış. Maşallah sizin doğum yaklaşmış. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı , güzel günlerini görebilmeyi nasip etsin ❤️🤗🥰
Deletedmom_6 mercimeginannesiiii 8.haftada almaya başlayan ben 😂 iyi kiii almışım ben aldıktan sonra zamlandı yılbaşından sonra hiç düşünemiyorum En iyisi bütçe varsa alınmalı
mercimeginannesiiii Deletedmom_6 Ahahaha rekor sizde 8. Hafta da başlamak büyük cesaret gerçekten tebrik ederim 🥰❤️ Doğru söylüyorsunuz her şey o kadar pahalandı ki.. Biraz güzel bir şey olsun diye iyisini almak istiyor insan ama fiyatlar çok fahiş. Bir banyo eldivenine 75 TL verdim içim acıdı. Ama her şey bebişlerimiz için. 🥺☺️😊
Aselinkooo mercimeginannesiiii hahaha size sürpriz yapmış prenses 😍 benimki hiç göstermedi 😄 ya eğer ikincide kız bebek se çok Bi ihtiyaç olmicak oyüzden bekliyorum aslında 🤗 bende pek çıkamıyorum kışları. Çocukla ekstra zor oluyor 😊 aldıklarınız da hayırlı uğurlu olsun Güle güle giydirmek nasip olsun, inşallahhhhh🤗