Pinpirikanne Kizlar adetinize kaç gün kaldı bu ay ekstra bsey yaptnz mi gebe kalmk icin…takmicm dsunmucem desemde benm aklimdan ckmiyor bu ay ekstra soğan kuru yaptm ben…
Deletedmom73711 Pinpirikanne Bugün çatlatma iğnesi vuruldum, çok şükür kafam rahat, değerlerim temiz, sağlığım huzurum yerinde bu yüzden beklentim yüksek demeyeyim de hayırlısını dilemeye devam ediyorum diyeyim.❤️ İnşAllah güzel haberler alırız hepimiz.🙏🏻💖
Happyy_mam93 Pinpirikanne bekliyorum bu ay çünkü ilk defa hormon değerlerim düzende şekerim tiroidim prolaktinim hepsi normal seviyede ve pco var bende bu değerler engeldi kendi kendine yumurtlayabilen biri değilim ne yazikki başka insanlar gibi pco dolayısıyla bat 19 Aralık ovulasyon yaptım çatlamaya gördüm hayırlısı artık 🤗
synpolyanna Pinpirikanne valla 3 ay once kurtaj oldum dogum kontrol hapı kullanmıstım bıraktım adetim 2 gun gecikti. Bilmiyorum normlde hep duzenlidir ama umitlenmekte istemiyorum korkuyorum olursada bir sey olur diye😭
slmcnm2503 Pinpirikanne bende soğan kürü yaptım bu ay ve hamileyim inşallah seninde olur kuzum haklısın insan deli gibi takıyor ne kadar takmıcam desende güzel haberlerle gel inşallah ❤️
Pinpirikanne Deletedmom73711 bnde kasım da klomen catlatma iğnesi oldum tutmadi canim herseyim temiz olmuyor aralikta bidaha gtmedim doktora zamana birakcam dedm sogan suyu yaptm bu ay bakalm hayırlısı ins senin tutmuştur canim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Emine123kuzu Ovulasyon testi yaptım ama yaptığım süre boyunca yumurtlama göremedim sonra bıraktım. Bat 10. Adetlerimde düzenli. Takmanın zirvesine çıktım şimdide bir boşvermişlik halindeyim 😂 hayırlısı artık ❤️
Saliha-92 Arkadaşlar merhaba bu akşam kan testi yaptım doktor ne gebesin ne değilsin diyebilirim dedi. Foto yüklemek istiyorum nasıl foto atılir ? Az önce idar testi yaptım silik çizgi çıktı yardımcı olabilir misiniz
Happyy_mam93 Saliha-92 goggle ye girip IMG yükle yaz oraya yükle fotoğrafı paylaş kısmına basıp link kopyala sonra buraya yapıştır değerin kaç çıktı
Ezgis54 Saliha-92 pozitif canim 2 gün sonra tekrar kan testi var 2 katına cikmasi lazım inşallah düzenli cikar. Şuan daha cokk yeni gitsen kese bile görünmez kanda cikar sadce tebrik ederim 🥰
gulnurkrms Saliha-92 nasıl yani şakamı bu bu değerle doktor sana bilemem mi dedi yani bu değerin gebelik olduğunu her normal kadın bile bilir nasıl doktormus anlamadım tabikide hamilesin
Saliha-92 Ezgis54 çok teşekkür ederim 🥰🙏 ilk hamileliğimde dusuk yaptım çok zor aylar geçirdim 8 ay sonra bugün ilk kez gidip test yaptım doktor net birşey söylemedi hala inanamıyorum ben de
Ezgis54 Saliha-92 Rabbım sağlıkla nasip etsin inşallah. Bende 16 Ay uğraştım yıllarca uğraşan var biliyorum ama bu süreç çok zor. İlk öğrendiğimde benin değerim 908 idi düzenli beta verdim 1808 sonra 4493 e yükseldi. İlk gittiğimiz de bide keseyi göremedik değer düşüktü sanırım 1500 olması gerekiyormuş pazartesi gittim gördük şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağıracak. Sizinde yeni şuan ama gayette hamilesin yani içi ferah tut kendine dikkat et🥰🐣💕
Saliha-92 gulnurkrms Evet doktor kadın doğuma görün dedi sana kesin hamilesin diyemem dedi. Ben değerleri pek anlamam. Ama şu an aşırı sancım var adet olacakmisim gibi. Dün temizlik yaparken ayağım fayansta kaydı çok kötü düştüm birşey olmuş mudur sizce çok korkuyorum
gulnurkrms Saliha-92 valaha canm gidecek olanı kimse tutamaz düşmek etmek bunlar tamamiyle Rabbime kalmis şeyler ama bende çok adet ağrısı yaşadım hamillekte çok olan sey bu bu değer ile hamilesin ama.tabikide sagliklimi değilmi orasını doktor bilir bunuda yükselmeye göre anlarlar ama bence gayet iyi bir degerin var millet 30 40ile öğreniyor hamilelik dua et sen Ayetel Kürsi oku
Saliha-92 gulnurkrms gönlümü rahatlattın çok teşekkür ederim🙏 Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
synpolyanna Happyy_mam93 1 hafta beklicem ben canim ya testte pozitif olup kimyasal oldu 8.5 haftalık bebegimi kaybettim ne bileyim yapasim gelmiyor 🥺