mathildaa Firatlar ocak a girince doğsun bence yaa 3 5 gun içinde 1 yas atacak :/ bizim 7 gun kaldi uygulamaya göre keske ocak a kadar bekletme şansım olsa 😄
Firatlar mathildaa Ocaktan sonra dogum fiyatı aşırı artıcakmış bzim hastanede 😅 4700 daha mantıklı 5 küsürden sankii
HMK 38+1 olduk gelen giden yok 😂 doktor inşallah bi 10 güne kendi sancınla müdahalesiz doğurursun yoksa 40.haftayı görürsün dedi 😬 açılma sancı vs bişey yok
nursenayuklerkara 40+3 sancısız şekilde 2 günde bir doktordayız, benim kız biraz nazlı çıktı oturduk keyfini bekliyoruz 🥰😀
Mrv-ElfAda esrasavas An itibariyle 39+4 olduk.. Hareketlerinde yavaşlama var ve göbek deliğimden göbeğime yayılan bir ağrı oluyor.. Artık doğsun istiyorummm hayırlısıylaa🤲
ArelinAnnesi01 Hilal18 aynı dertten bende muzdaripim malesef bizde de dönme yok nasıl olacak bilmiyorum. İlk doğum en azından normali denemek istiyorum 😏
Hilal18 ArelinAnnesi01 siz kaçıncı haftadasınız doktor dönmez diyor bende biraz korkuyorum sezaryenden hayırlısı olsun inşallah ümidim var belki döner diyorum ama bu seferde kanala girer mi girmez mi o var
Beyza97 esrasavas 38+6 kalçaya vuran ağrım var mide yanması ekşimesi ve sıfır sancıyla oğluşumu bekliyorumm gelsin bir an önce 💙🥰🥰
burcubas 37+4 olduk, bebek miyomumdan dolayı kanala giremedi hala, sezaryene dönicez sanırım kanala giremezse
Baharsuer esrasavas 37+6 karın sertleşmesi ve alta baskı var otururken batıyor sanki. Bugün kontrol vardı doktor baya aşağı inmiş heran gelebilir dedi ama çati muayenesi haftaya neden bekledi bilmiyorum sormadım o heyecanla. Bakalım ne zaman gelecek bebeğim :)
Masmavim esrasavas 35+6 günlüğüz Aralık sonu Ocak başı gözüküyor doğum😄ben artk doğsun istiyorum 😄 enfeksyonm çok fazla ondan dayanamıyorum..
Baharsuer Sweet_mom 37+6 aynı şikayetlerim var doktor bugün gelmesi yakın dedi ❤️ sağlıkla gelsinler ins
Baharsuer esrasavas Ondan acele etmiyordur o zaman haftaya muayenede gelir belki kısmet :) tesekkurler