Canselyaren Az canım çekti diye küçük bir kase yiyeyim dedim resmen savaş çıkardı içerde normalde çikolata yesem bu kadar olamaz 😂 eşim bile noluyor karnın yamuldu çıkmak istiyor seninki galiba diyip duruyor 😂😂😂 25 hafta bitmek üzere ve bu çocuk bu cips canavarı olacak galiba 🌚
Azizinannesi2 Canselyaren Benim kızımda öyleydi şimdi uyudu bakalım buyunce cips sevecek mi cips harici dondurma yerken dahada hareketliydi 😂😂❤️
gldn065807 Canselyaren benim kız meyve yiyence özellikle mandalina yiyence aynen öyle bazen ciddi anlamda canımı acıtıyor 24 haftamdayim bende çok kıpır kıpır bir kız masllah doktor ulturasonda baktı oda oyle diyor aman hareketli olsun yoksa ben bisey oldu diye korkuyorum ☺️
Aslhn12 Bizimki ne yesem coşuyor anası gibi gözü aç karnı da hep aç 😅😅 Hemen kucaklarımıza sağlıkla alsak da sevsek 😅🥴
Canselyaren Nnurdan niye cnm doktorum küçük bı kaseden hiiiiic birşey olmaz dedi kızımda paketler yemiştim şimdide canım çekti diye iki üç tane yedim anca🥰
Azizinannesi2 Canselyaren Benimki çikolataya hareket etmezdi umursamazdi 😂😂dur bakalım büyüyünce ne olacak
Canselyaren Azizinannesi2 sağlıklı olsunlarda 🥰 kızım karnimda aşırı hareketliydi bazen ağlardım dogumdada mi böyle olacak diye? Allah’ıma binlerce kez şükür ki iki yaşında o kadar sakin uysal bir kız çocuğu ki🥰
Zynp44 Canselyaren adı ne acaba 😂 isim karakterine inanıyorum da eğer kızsa benim bebiş isim olur aklımda 😂
Canselyaren Azizinannesi2 kaç günlük 3 ayından sonra uyku eğitimi versen o kadar rahatlarsın ki 2 yaşına girecek kızım 25 gün sonra hala o düzende çok rahatım 🥰
erdem_agah Canselyaren 😁 doyurmadan ara verebiliyosaniz kutlarim sizi 😁 hamileligin=iştah olduğu düşünülürse büyük başarı sizinki 🤭
Canselyaren erdem_agah yani o kadar çok ama o kadar çok yiorum ki ama 26 olucam bı kaç güne 1buvuk kilo almışım bu kilo nereye gidiyor anlamadık😂
Azizinannesi2 Canselyaren Yani yaa gunduzleri sıkıntı yokta geceleri uyukuya geçemiyor 😂😂 hem bu benim ikinci cocugum hiç bişey bilmiyorum sanki 😂😂