Syhannseyhan Pazartesi günü betam 751 cıktı yani suan 4 haftalık falan hamıleyım ama belirtim yok mıde bulantısı falan yok sadece sabahları cok zor kalkıyorum halsızlık cok az var ve cok gaz cıkarmam var normal mi acaba anca mı olacak belirtiler .
kahvesever__ Syhannseyhan daha yeni canım benim ki 6 haftalıktan başlamış tı mide bulantılarım korkmayın endişelenmeyin herkesin ki öyle olucak diye birşey yok
ilkbeybiannesi Syhannseyhan Syhannseyhan daha belirtiler için erken diye düşünüyorum hazır başlamamışken keyfini çıkar 😊 panik yapma gayet normal böyle olması
Busrabaksii Syhannseyhan bence dizilerdeki mide bulantısı olayı yalan ya 7.haftada anca başladı ve çevremde yani belirti ile anlayan yok. Ya gerçekten 7-8.haftaya kadar anlamıyorlar yada belirtiler erkenden başlıyor ne diyim
Symylldz Syhannseyhan şu an yeni 6 haftadan sonra da böyle giderse ne mutlu sana gebeliğin tadını doya doya çıkarırsın 🤗 inan bana belirtileri çok zor bulantılar tiksinmeler kusmalar kalça bel göğüs ağrıları ve daha niceleri.
papatya_35 Haftadayım ve benimde hemen hemen hiç belirtim yok. Arada kasık ağrısı oluyor birde uykusuzluğum var. Onun dışında bulantım tiksinmem yok. Çokta memnunum bu durumdan 😅 He göğüslerim acıyordu 4. 5.haftada su an oda geçti 🧿🧿🧿 bence tadını çıkarın sürekli bulantı ağrı tiksinme olması çok daha kötü ☹️
Loveis16 Syhannseyhan 21 haftamdayım sürekli uyku isteği halinde hiç belirtim olmadı. Kötü düşünme şanslı olduğunu düşün belki de hiç belirtin olmayacak 😚
Mikmikbuk Syhannseyhan Benim hiç mide bulantım olmadı şart değil o tür belirti, olmaması hatta şans. İlk haftalar ama uykum olmuştu😌 kasık ağrıları oluyor zamanla
Cnsgkc Syhannseyhan Ben şu an 16 haftalık hamileyim ilk günden bu güne mide bulantısı, halsizlik, uyku hali, duygusallık asla yaşamadım😁 sorun değil yani merak etme kuzum🥰
Cnsgkc Wonderful_mom en son 12 de gittim kız galiba dedi. Ama daha çok küçük 16 da söylerim net olarak dedi sonra. Pazartesi gideceğim bakalım