Mercimegim4 Arzuwithherlittlebaby çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum artık Google yerine direk post açar oldum töbe töbe 😂💙
Burcucugum Mercimegim4 bence de öyle yapmak mantıklı ne de olsa kaynana ayyy burası da şöyleymiş der kesin 😂😂😂
damlaakgn Mercimegim4 lönk diyeye baya güldüm yalnız aynen öyle ben bunu hıc düşünmüyordum sımdı banada dert olacak 😂
Alka Mercimegim4 😂😂😂 çıksa nerden anlicak canım adın felan yazmıyor 😂 ama haklısın. Bende misafir (görümcem yengem) felan gelince nasıl emzircem diye düşünüyorum ve çareyi bebeğin odasına girip kapıyı kilitlemekte buldum .böylelikle anlarlar . 😂😂😂😂
Oznurkk Mercimegim4 göğüsleri bilmiyorum ama o çizgi birkaç aya geçiyormuş. Niye kaynananız sizin her yerinizi görsün ki . Benim de kaynanam gelecek ama yanında emzirme bile yapmam kimsenin bir şey görmesine gerek yok 🤦🏼♀️
Oznurkk Jeatimo doğum çizgisi olarak geçiyor adı. Göbek deliğinden vajina üstüne kadar. Hatta vajina üstü daha koyu renk 🥺
Melos1 Mercimegim4 göğüs uclarının koyulasması bebeğe komple orayı vereceğimiz için olabilir :) kahverengi kısmı emicek sadece göğüs ucunu emerse yara oluyor :)
Glsm48 Mercimegim4 benim doğum yapalı bir ay oldu göğsüm koyu kahve göbek çizgim de aynı ve geçmedi göbeğim öyle kalcak diye korkuyorum
Mminikmucizemmm Mercimegim4 benim göğüslerimi geçtim göbeğim bile kapkara oldu baktıkça kendimi tanıyamıyorum 🤦🏻♀️
Asil28 Mercimegim4 bende de var o 12. Haftadan itibaren belirleye başladı şu an 18 deyiz. 12-13 haftada erkek demişti dr 16. Haftada kıza döndü.
Asil28 Nilh20 bende de oluştu boynumda yaklaşık 10 tane minik minik kahverengi benler var. Geçer inşallah
Leylaemrullah Asil28 benimde var hep hamilelik boyunca sola yattım karnım yamuk cizgim bile yamuk olmuş😁😁😁😁🤣🤣
Mercimekmm Bende daha 7 haftalığım ama çizgi göbeğimden aşagıya doğru bir şekilde beliri verdi bu haftada olması normalmi ki