Betty123 Kızlar ikili testinizi kaçıncı haftada yaptırdınız doktorumun beni çağırdığı zamanda 11+4 olucam ikili test icin iyi bi zaman mı sizce
Saadetselte Betty123 tam 12. Haftada yaptırdım ve ikili testi yapan doktor bakarken hepsini söyledi sadece kan aldı o bir hafta sonra çıkacakmış
Mervedural Benimde 12+3 de yaptı ikili testi doktorum 11 ile 14 haftalari arasindaa oluyor diye biliyorum
Mervedural Betty123 3 gun sonr aradi doktorum sonuçları n iyi diye çok şükür sizlerde iyi haberler alirsiniz 🙏🏻🙏🏻
Glsh14 Betty123 Evet canim gordu soylicekti ama biz soyletmedik daha erken diye.ama sonra pisman olduk soyletseydik keske dedik cok merak ettim☺️
Betty123 Mervedural erkek olunca daha erken anlaşılıyormuş bende merak ediyorum hayırlı evlatlar olurlar inşallah 🥰
Saadetselte Betty123 çok şükür o gün söyledi herşeyin yolunda olduğunu hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah
Glsh14 Betty123 instada goruyoruz balon patlatiyolar kiz veya erkek cikiyor ama sonra farkli bi cinsiyet oluyor ondan korktuk biz şok yasamak istemedik.13 gun daha sabretcez artik ogrenmek icin☺️☺️