Tuliy5 harikaanne Evet anlamı da güzel Selva’nın 🥰 Arapçada: 1.Bal Büyük bıldırcın Tih çölünde bulundukları sürece, israiloğullarına Allah tarafından kudret helvasıyla birlikte, karınlarını doyurmak için gönderilen kuş İspanyolcada orman demek
canbabacan Anna-Karenina bende ayşe zümra düşünuyordum ama hümada hoşuma gitti sizce ayşe huma mı yoksa ayşe zümramı
Anna-Karenina canbabacan zümra da cok guzelmis ben ilkkez duydum. Karar veremedim valla ikiside cok guzel oldu sanki 😍😍 bende Zümra yi ekliyim listeme. Kizim olursa dusunuruz
Tuliy5 canbabacan Ayşe Hüma 🌸 Zümra’nın anlamı yanlış biliniyor. Zümra aslında zümre, grup demek. Zeki, ahlaklı kadın anlamı uydurulmuş
Fundish Arkadaşlar yazmışlar isimler ;taradım şöyle erva ,ela hoş olurmuş gibi geldi 😍 Not: çift isime 😬 çok karşıyım 🙄
kendincebirii harikaanne benim yeğenim var Erva diye küçüğünün adını da Elizan duyduk bence elizan çok güzel bi isim hem kuşağa hoş geliyor 👼🏼
2tospikannesii Bende çok kararsızım kiz olacak inşallah burdan fikir ediliyorum ece bencede çok güzel bide şunları sevmiştim Beren Berrin Miray
Anna-Karenina canbabacan Valla herkes ayşe hüma demiş. Hümanin anlami cok guzel. Saglikli sihhatli olsunlar da isim dedigin bir boncuk elbet yakişanini buluruz vakit cok 😍