Esraustaoglu Kızlar merhaba ❤️ İlk gebeliğim çok heyecanlıyım şuan 20. Haftadayım detaylı ulturasyona kaçıncı haftada girdiniz önümüzdeki çarşamba 21. Haftamda oluyorum Ozaman girsem diyorum sizce nasıl olur ❤️
ressamistanne Esraustaoglu erkenden gitme canım ben 22 ye kadar biliyorum. Bebek az büyüsün öyle git ki herşeyi görsün. Ben pazartesi gittim
Hilalkhrmn417 Esraustaoglu 22 de girdim ben olması gereken hafta da 😊 daha yeni girdim zaten cumartesi günü 😊
Esraustaoglu gbyalcin çok sevindim Ozaman bende 21 de gireyim yüzünü falan gördünüz mü acaba net ? Geç kalmakta istemiyorum detaylı ulturasyon için çünkü bebek büyüdükçe organlar görmek kısıtlanıyormuş birde perinatoloji tekrardan kontrole çağırıyor mu 😳
Aslhn12 20-24 hafta arası detaylı ultrason yaptırılır canım . Ben imkansızlıktan dolayı yaptıramadım ama doktorların ideal gördüğü haftalar bunlar. Rabbim dert sıkıntı hastalık vermesin, sağlık versin ☺️
cigdem4154 Aslhn12 bu detaylı ultrasona ekstra ücret mi ödüyoruz yani ne olduğunu bilmiyorum da daha çok yeniiyim
Esraustaoglu Husna2734 ay ben çok sabırsızım o kadar bekletemem bile ama ileri zamanlarda bebek büyüdüğü zaman zor görülüyormuş organları öyle duymuştum 😳
gbyalcin Esraustaoglu her yerini her şeyini gördüm hatta sizinle fotoğrafını da paylaşayım 😊 https://imgyukle.com/i/kZNraU https://imgyukle.com/i/kZNy1H Sonra perinatoloji tekrar çağırmadı ben direk kadın doğum doktoruma gittim
Husna2734 Esraustaoglu Dr demişti 23 haftada diye yanlış duymussun caniM öyle birşey olsa Dr bana 23. Haftada demezdi ve bı kaç arkasim da aynı şekilde bu haftalarda girdi
Esraustaoglu Anne_N yüzünü falan net gördünüz mü bende 21. Haftamda gideyim diyorum bugün dolu dolu 20. Haftadayım ❤️🤲
Zba Anne_N bana doktor 21-22 de bakıyorum öncesinde ya bakmam ya da net olmaz söyleyeceklerim dedi. Ben de farklı ilden memlekete geldiğim için 19+2 de gorueyi planlıyorum bakarsa tabi. Ayrıca bebeğin gelisiminin önde veya geride olmasına mi bahli bu hafta aralıkları yoksa son adet tarihi mi baz alınıyor
Anne_N Esraustaoglu hareketliydi çok çok iyi bir görüntü yakalayamadı ama gördük tabi. Yüzü belirgindi. Sizin beklemenize gerek yok bence. 18 den itibaren gidiliyor zaten
Drya55 melikeguneyozalp bende bugün 18 oldum ama hala hareketlerini hissetmiyorum siz hissediyor musunuz
minikkminik Bende 21+3 üm ama bu hafta son yaptıracaksanız mutlaka bu hafta yaptırın yoksa geçiyor dedi bugün doktor
Esraustaoglu Husna2734 banada 13 haftadan beri erkek diyorlar kıyafetleri aldım inş değişmez detaylıda ❤️💙
Husna2734 Esraustaoglu bana 16. Haftada net söyledi canım ay Rabbim sağlıklı evlat versin kız erkek fark etmiyor 🧿🧿
Hilalkhrmn417 Esraustaoglu bana da 13 te erkek dedi doktor 1 ay sonra gittiğimde erkek olduğunu söyledi detaylı da kesinleşti tamamen 😊
minikkminik Esraustaoglu yani olabilir bende internette 24 e kadar diye okumuştum da doktor bugün öyle deyince şaşırdım açıkcası