dilarakocc Merhabalar bi anda farkettiğim bişey yaklaşık 20 defa falan pıt pıt karnım attı sanırım hıçkırıyor ama çok uzun sürdü sizce bişey olurmu hala daha devam ediyor
Imasleeper dilarakocc ay nasıl bi şey çok merak ediyorum hiç hıçkırık felan hissedemedim çünkü ben. Bi balık gibi yüzüyor gibi oluyo arada 😂
Busara2735 dilarakocc normal dr kağan kocatepe’nin ve banu çiftçi’nin bu konuyla alakalı videoları var izleyebilirsiniz benimki günde 2-3kere hıçkırıyo
dudininannesi dilarakocc Banada oluyor günde 2-3 kere. 1 dakika falan sürüyor. Nefes alma egzersizleri yapıyomuş bebek. Sorun yok yani korkma ☺️
dilarakocc Imasleeper benimki karnımın sağ tarafından ve sol tarafından aynı anda atıyor pıt pıt böyle küçük dokunuşlar sanırım arada rahatsız olup güçlü tekmeler atıyor😂 uzun sürmesi biraz korkuttu
dilarakocc ruveyda98 ay kıyamam ben onlara burundan amniyon sıvısı çekiyolar sanırım ondan oluyo🥰sevgi pıtırcıkları
Aysununannesi00 dilarakocc normal cnm endişelenme benmde aynı şekilde oluyor bebeğim baş aşşa olduğu için alt bölgemde çok hissediyorm
Papatya-Kokusu dilarakocc normal canım benim oğlum günde 2-3 bazen 4 kere hıçkırırdı nerdese 10 dk sürerdi 😀
Sdadmrbas Bana da çok sık olur ve öyle 1 dakka falan değil geçen gün 10 dakka geçmek bilmedi 🤣 Minişler alıştırma ediyor canım endişe etme gayet normal