Imasleeper Baya yağlı bi krem ondan alıyım kullanayım diyorum. Çatlak için olan yağlar maalesef çok pahalı ya fikri olan var mı??
kahvesever__ Imasleeper doktorum bana vasalin kullan iyi oluyor demişti geçiriyor demişti zararı yok demişti
Busrabaksii Imasleeper vaseline var Aloe Veralı çok iyi geliyor ve uzun süre nemli kalıyor gerçekten 😍
ElifB08 Imasleeper tek vazelin değil de mesela tatlı badem yağıyla beraber kullanıyorum. Sizi üzmek istemem ama yinede çatladım hemde boydan boya. Sanırım benim derimle alakalı hiç elastik değilmiş onu öğrendim 🤷🏻♀️😅
Rabia64 Imasleeper 3 kutu vazelin bitirdim bi sürünce böyle 2 3 gün sürmüyordum baya nemli ve yağlı tutuyor bence vazelin en iyisi kıyafette leke birakmiyo ve vücut nemini koruyo bana cok iyi geldi
Imasleeper kahvesever__ yaaa o zaman bende kullanayım. Çok şükür bi çatlağım olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez önlem alayım da
kahvesever__ Imasleeper valla ben de öyle demiştim çatlak olursa napacam diye çatlak kreminde. daha iyi birşey 😂😂 vasalin demişti
Imasleeper kahvesever__ çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz bi marka var mı yoksa şu marketlerde bulunan üzerinde vaseline yazanlarda olur mu ☺️
kahvesever__ Imasleeper valla ben yurt dışında yaşıyorum canım bir tane öyle aldım denemek için markası gavurca yani versem de işe yarmaz senin için markasının önemli olduğunu sanmıyorum vasalin vasalindir
nurunhayali Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum gratisten almıştım büyük bi kavanoz güzel nemlendiriyor😇
Imasleeper ElifB08 benim şahsıma münhasır bi göbeğim vardı zaten zayıfla kilo al derken baya maraton geçirdim derim alışıktır diye tahmin ediyorum ama önlemimi yine de alayım dedim 😂
Busrabaksii ElifB08 Tatlı badem yağı vücutta kıllanma yapıyormuş doktorum bana yasakladi bilginiz olsun 😊
ElifB08 Imasleeper ay inşallah çünkü o çatlaklara alışmak nerdeyse 12 haftamı aldı 😅 zorlandım özgüvenimi kaybediyordum 😅 Birde kilolu hamile kalmadım 15 kilo aldım ama vücut yapısı işte 🥺
-Gmz- Canım vazelin kıllanma yapıyor ama farmasinin aynı Sefa yağını kullanabılırsın onunda yağı yoğun aynı vazelın gbı ben çok memnun kaldım çatlağım olmadı
Imasleeper -Gmz- oluur ona da bi bakayım fiyatı uygunsa eğer zaten çatlak yağınıda fiyatı yüzünden almıyorum açıkcasııı 🤔
lunam -Gmz- ben de aynısefa yağı balsamı kullanıyorum, çok memnunum çok çok güzel nemlendiriyor. bilen çok yok ama kullananlar da hep memnun.
Rabia64 Imasleeper 2 tanesi gerçek vazelin di ispartadan getirip satiyolar adı aklımda değil bi tanesini de e bebekten almıştım avakodolu vazelin oda çok guzeldi
-Gmz- Imasleeper çok çatlak kremı baktım hepsının fiyatı ucuktu işe yarayacagınada emin değildim aynısafedan uygun geldi ben aldıgımda 50 tlydı
ElifB08 Busrabaksii bence o bünyeyle alakalı, çünkü en başından kullanıyorum ama hiç kıllanma yapmadı.. gebeliğim boyunca da kıllanma yaşamadım sadece daha kısa sürede çıkıyorlar o kadar 🤷🏻♀️