Kardelenn24 36 haftalık gebeyim halen isim bulamadık bizim oğlana. Çok zor bir karar bir de çevredeki herkesinde bir yorumu var 🤬 Yok o isim soğuk, yok onun anlamı ağır, yok o demode. Asil koymak istiyordum oğluma köpeklere koyuyorlar o nasıl isim dediler 🤬 kafayı yiyicem bebeğim isimsis doğacak 😱
Mercimegim4 Kardelenn24 sorma bizde o yüzden koyamıyoruz çok içimde kalacak Asil ata istemiştim🙄 eşimin teyzesinin siyah böyle alman kurdu var onun köpeğinin adı 🙈🙈🙈🙈😁
SedanuKocabey Kardelenn24 kimseye bakma canım eşinle kararlaştırın ve kimseye de açıklamayın. Doğunca söylersiniz 😒 biz de aynı durumdaydık da eşimle kararlaştırdık çok şükür. Ahmet Kağan 🐥🥰
Kardelenn24 Mercimegim4 Aslında mantıklı bakılınca insan isimlerini köpeklere koyuyorlar zaten. Osman diye köpek gördüm. Ama millet yorum yapmaktan geri kalır mı hiç. Mutlaka laf söyleyecekler yoksa bir yerleri şişer 😂 Asil ata çok güzelmiş 🥺
BabyY2 Oğlum olucak Göktürk Kağan ismi nasipse 🤍 Ben Göktuğ dedim ama sonra çok fazla gördüm burda dedim etraf göktuğ kaynamış eşimin favorisi Göktürkü seçtik 😄 Bizim ailedeki beğendiğim isimler de, Metehan, Batuhan ve Oğuzhan. Abim,yeğenim ve eşimin adı 😂
Ezgis54 Mehtapakgl ısınirım bende insallah çok soğuk değilim bu isme evet ama ne bileyim değişik geldi 😀
Annekuzusu_0 Zeyn_mom ben aybars efe istiyorum eşimde poyraz yada ayaz diyo bakalım ne olacak melikşah da güzel
Ayyysss Zeyn_mom Ben iki isim sevmiyorum ama eşim istiyor Ali Ercan olacak Allah nasip ederse 🙏🏻 Ben Aras ismini seviyorum