Ilayda1 M06 Alakası yok canım 6. haftamda kusmaya başladım 30+4 oldum kullanmadığım ilaç kalmadı hala kusuyorum oğlum olacak
Benferus M06 hiç bulantı yaşanayıp kız çocuğu olan çok var ama ben çok istifta ettim bebeğim kız olucak inşallahh 👰🏻♂️🥰
lunam Bence değil. Ben çok bulantı yaşamadım. 8.-9.haftada başladı, sadece gece ya da sabaha karşı kötü oluyordum. Gün içinde hiç midem bulanmıyordu. 14.hafta civarı da tamamen bitti. Ona rağmen bebiş kız 👼🏻☺
eymeninannesi123 M06 bilmiyorum benimde ilk oğlumda hiç migdem bulanmadi şuanda hamileyim cinsiyet i bilmiyorum daha ama gece bulantısı oluyor bundada
Sevgi0147 Ben oğlumda çok kötüydüm kusardım bulantılarım olurdu yemek yiyemezdim erkekti onla alakası yok bence
Mrv1007 M06 bence onunla ilgili değil ama aşırı kusmalarım oldu hep serumluk oldum ve gerçekten kızım oluyor 🤣
Seymaben M06 hamileligimin basindan beri ne bulanti ne tiksinme hic bisey yaşamadım kiz bebek bekliyorum alakası yok yani😘
Asyaveannesi36 M06 hiç alakası yok benim ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sızı hiç birşeyim olmadı ama kız 😁 30.haftama kadar hamile olduğumu bile unutuyordum yeni yeni ağırlaştım 34+4
Ayaz2016alya2022 Mina2017 bende aynı 34 olucsm hala var kusma sabah özellikle kahvaltıdan önce sonra illa kusarım taaa ıkındıne Kadar 🥲😪ılkim erkektı ondada doğum sırasında bıle kusuyordum benım genetık dıyom
selinneker Allah nasip ederse kızım olacak 21 hafta bitmek üzere ne bulantı ne kusma oldu. Çok şükür o konuda çok rahat geçirdim bu haftaları
Perilisa Banada öyle demişlerdi 😂 3 ay aralıksız her gün bulantı yaşadım kustum 4 kilo verdim ama ne oldu erkek oldu 🤣24 haftalığım hala erkek🤣
Suzan-mustafa55 M06 hayır bendede yoktu ve okadar rahat bir hamileyimki maşallah bazen ben bile unutuyorum hamile olduğumu ammmma mercimegim erkek