Happybsrn Kumsalsmom galiba öyle oluyor, bazıları gerçekten elinde olmadan da olsa hamillelikte çok kilo alıyor ve zor geçiyor buna şükür tabi🤣🤣🙏
Mikmikbuk Göbüşlere maşallah subanallah, bende 20+ yim ama atmam göbüşü biraz gözlemciyim bu tür şeylerde 😀
iki_bal_annesi58 Happybsrn bende şuan 22 haftalık hamileyim ikinci gebelik 16.haftada hissetmeye başladım çok şükür ama zayıf hamile olmak daha iyi ilerleyen zamanlarınızda bebeğinizi çok net hissedeceksiniz belki son aylara doğru kilo alabilirsiniz o zaman çok alınabiliyor
Papatyaytt iki_bal_annesi58 Ben mesela canm zAyif olduğum için bebeğimin hareketlerini cokk net hissedebiliyorum 18.haftada başladım hissetmeye ve şuan 22 haftadayim dahaa daha nett hissediyorum
Happybsrn iki_bal_annesi58 bı kaç kg alsam fena olmaz tabi 🤪🤪 malum doğum sonrası da ayrı bi tempo😏 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Kumsalsmom Papatya-Kokusu hepimizde var bence o biraz ilk defa bu kadar göbeğimiz olduğundan sanırım 😂😂
iki_bal_annesi58 Papatyaytt işte canım bende bu yüzden zayıf ve gobeksiz hamile kalmayı isterdim 2 gebeliğimde kilolu hamile kaldım
Papatyaytt iki_bal_annesi58 Ben ilk hamile kaldığım kiloya 22.haftamda hala gelemedim miğde bulantisi çok çektim çok zayıflamisim halada yeni yeni topaaniyorum göbeğim büyüdü aslında ama ben yinede kilo almadım diye üzülüyorum deli gibi 🙄🙄🙄😅millette alıyom diye üzülür
iki_bal_annesi58 Papatyaytt kilolu kalıyorum ama zayıfliyorum canım bende kilo çok az alıyorum vücut işte
Papatyaytt Papatya-Kokusu valla canm ayakta nasıl bilmiyom ama 22.haftada benim daha çok göbeğim var ben napayım ozman bide göbeğim ufak sanırdım 😅🙄
Papatya-Kokusu Papatyaytt 😂 ilkinde cıkmayıp bunda cıkınca kendime bir patates gibi hissediyorum sanırım 😂