Eylul1609 Ultrasonda kesin %100 erkek denilip ve pipi resmi verildikten sonra cinsiyet değişen oldu mu? Böyle bişey yaşayan var mı ?
Mevaninannesiii Eylul1609 valla yengem kız hazırlığı yapmış doğum olunca erkek cikmiş🤣🤣 çok gülmüştüm şaka gibi ama oluyor canimm böyle şeyler , ortak renkler al , kız ismi de erkek ismi de belirle bahtina ne gelirse 😁
Bsrgrss Eylul1609 Aaaa cidden oldu mu bu durum😃 Bende şimdi garip hissediyorum net bişey söyleyemedi iki doktorda fakat erkek tarafı ağır basıyor şuan %70 erkek gibi dedi. Yani merak ediyorum açıkçask bir kızım olsun çok istiyorum . Bacak arasında pipi gibi virşeyi gördü ama kesin konuşmadı 🤓
MerCih Eylul1609 ben öyle birşey yaşamadım ama halam Doğum yapana kadar kızdı herşey pembe alındı Doğumda erkek doğdu çok tuhaftı
bebisin_annesii Eylul1609 hayır 20 haftalıkken detaylıda belli olur ama bana doktor kesin konuştu kaç kere baktı erkek bebek yanılma payı çok düşük
Eylul1609 Mevaninannesiii Kızdan erkek çok duydum da erkek hatta pipisi gösterilip sonra değişen hiç duymamıştım canım şoktayım 😁
Mevaninannesiii Eylul1609 kordonu benzetmiş muhtemelen canım hem devlete hem özele git her gittiğinde farklı doktora git hatta. Ayrıntılıya girdin mi
Masalminik Eylul1609 doktor %100 demedi ama bak bu pipisi diye gösterdi. Biz de herkese haber verdik erkek diye 😂 16. Haftada kesin göremiyorum dedi, 18 de kız oldu. 😂😂😂 güzel kızım geliyor 💃🏻
Eylul1609 Masalminik Ya maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 ama size çok erken gösterdi o zaman doktorunuz pipisini 😁