eymeninannesi123 Çok duyuyorum erkek belirtisi yaşadım ama kızım oldu bacaklarımda ki kıllar uzadı mesela erkek belirtisi ama kız yada çok migdem bulandı dokuz ay kustum diyip ama oğlu olan var mı yada daha bussuru şey anlatın bakalım kızlar☺️
3mlek2bebkannesi eymeninannesi123 cinsiyetin belirtiyle pek alakası olduğunu sanmıyorum oğlumdada migdem bulanıyodu şimdi kızım olucak yine bulanıyor tatlı canm çekiyordu yine tatlı istiyorum sürekli
Kksll eymeninannesi123 onları kim uyduruyo kime göre erkek kime göre kız tıpta sonuçta su belirti olursa erkek veya kız diye bişey yok insanlar kendi yaşadıklarından yola çıkarak böyle şeyler uydurmuslar çokta takılmayın belirtilere. 🤗
deletedmom87894 eymeninannesi123 hep oğlan belirtisi oldu bende tatlı yedim midem bulanmadı hiç erkek olucak💙
Fatmadumankorc eymeninannesi123 belirtiler ile cinsiyetin hiç bir alakası yok. Her insanın bünyesi farklı olduğu için belirtiler de değişiklik gösterir bunu cinsiyet belirlemez. Sadece ekşi yedim tatlıdan uzaklaştım hiç midem bulanmadı kızda yaşanabilecek tüm belirtiler vardı ama oğlum oluyor 🙂
eymeninannesi123 Kksll 🤭 bakalım bizim bebiş ne zaman gösterecek bugün tam 13 haftalık olduk biraz geç gitmeyi düşünüyorum
eymeninannesi123 kckelf123 kızda derler ama tabi hurafe bunlar herşeyi duyuyoruz kimi zaman erkek de de dokuz ay miğde bulantisi çeken çok oldu
Twostart eymeninannesi123 bende bugün 13.haftama girdim senin gibi düşünüyorum bende geç gidicem cinsiyeti öğrenmek için kesin olsun😀
eymeninannesi123 Twostart aynen canım Aynen bı erkek bı kız hayl kırıklığı yaşamak istemiyorum en azından bişey begensem erkek için mi kız için mi begenecegimi bilirim şimdi gözüm bı erkek bebek kıyafetine bı kız bebek kıyafetine gidiyor 🤭
mekutlu12 eymeninannesi123 bana da çok belirtilerime bakıp erkek olucak senin dediler ama kızım olucak ☺️ Belirtiler ikisinden de vardı bende
Derya2867 eymeninannesi123 karnıma bakın sipsivri 32 haftalık hamileyim göbek şekline göre herkes erkek diyor ama kızım oluyor tüm belirtilerim erkekti ama dediğim gibi göbek şeklinden aşermelerime kadar her şey erkek ve kızım oluyor 😂[/url]