Busra_aras Buketylz944 ben nohut battaniye tulum eldiven şapka kargo dahil 150tlye yaptırdım kalitesi çok güzel geldi tavsiye ederim🥰
SekerAnne kizannesi_1004 160+18,75 kargo parası hobidik instagramda bir site kumaş ve model çeşitleri çok fazla😊 teşekkür ederim ben de çok seviyorum 😍😍
SekerAnne Trilece 160+18,75 kargo parası hobidik instagramda bir site kumaş ve model çeşitleri çok fazla😊 teşekkür ederim ben de çok seviyorum 😍😍
Hatice_32 Fundabshn çok güzel güle güle giysin yakisikli😊ne kadara yaptırdınız nereye yaptırdınız ogrenebilirmiyim
SekerAnne Hafize3536 160+18,75 kargo parası hobidik instagramda bir site kumaş ve model çeşitleri çok fazla😊 teşekkür ederim ben de çok seviyorum 😍😍 Kopyala yapıştır yapıyorum 😅
Shewolf AlyaEkmen_ merhaba hafta hafta yazan şeyleri nereden aldınız bir de takımı hangi sayfadan aldınız
AlyaEkmen_ kizannesi_1004 Instagram’dan mesababykids diye bir sayfadan sipariş verdim memnun kaldım bende kampanyadan faydalandım bir sürü çeşit var sayfada 🤗❤️
Elif1608 Fundabshn çok güzelmiş 😇 sağlıkla giydirmek nasip olur inşaallah ♥️ Buraya foto nasıl atılıyo acaba 🙄