Merve_ylmz Merveddd çok güzelmiş maşallah. Karan ismini ben de çok beğeniyorum. Manası ne demek bilginiz varmi
Ozgebhb Feyza-nur merhaba, çok güzelmiş sağlıkla giysin.. kumaş kalitesi nasıldı acaba memnun kaldınız mı? :)
Aysera kizannesi_1004 Çok güzel canım ALLAH hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻👼nerden yaptırdın acaba 😍
Elikra kizannesi_1004 ben de sipariş verdim 7 Ocak’ta gönderilecek daha 1 ay var atölyerakundan istedim tulum şapka eldiven ve battaniye 270 tl
kizannesi_1004 Elikra canım ben bu modeli atolyerakunda da görüp beğenmiştim ama orda daha pahalı sen hangi modeli beğendin? Bir de tulum şapka eldiven battaniye için çok pahalı değil mi 10lular felan o kadar normalde
Yalova77 Elikra takip ediyorum o sayfayı inanılmaz güzel modelleri var. Ben de oraya yaptırmak isterim :)
Dilarabozdemir @Cicilibicili Bildirimlerim okunmadı olarak görünüyor rica etsem düzeltir misiniz? Sinir oldum.
Cicilibicili Dilarabozdemir bildirim sayfasındaki sağda bulunan tik işaretine tıklarsanız kaybolacaktır🌸
Tugbamete Birdost çok teşekkür ederim instagramda pudralokusuuu sayfanın adı çok güzel nakış işlemeli tüm modelleri 🌸