incimercan Aynur47 aslında burda okuduğum doğum ücretlerine göre ortalama kalıyor, çok yüksek değil. 3400 TL normal doğum, nakitte de yardımcı oluyoruz dediler. Doğum için fazla olabilir ama İstanbul geneline göre uygun gibi
designermom Canım başarı hastanesi Selime hanımı çok övüyorlardı arkadaşım da gitmiş 185₺ galiba muayenesi
Usenmezz99 cansublt başarı hastanesine tavsiye ederim betül atakan doktorum çok ilgiki belki görüşürüz bile orda allah bilşr yada selime hanım var özbekistanlı mükemmeller kesin git
Seymit cansublt Ben sırf o yorum yüzünden saideye gitmedim. Güvenmediğim birisine neden emanet edeyim kendimi. Ya haftasonu gece yarısı sancım başlarsa. kadının birisine napiyim kanamanız varsa en yakın hastaneye gidin demiş.
cansublt Seymit güzel sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah. Doğum fiyatı ne kadar şu an peki biliyo musunuz
Zehraaaaaaaaaaa Tubilokko bende gitmiştim Mine hatipoğluna ama memnun kalmadım. Sevmedim kendisini nedense
Zehraaaaaaaaaaa Tubilokko bana cok yapmacık geldi hal ve tavırları müşteri çekmek için yapıyor gibi. Ayrıca bu ilk basta istenilen kan testleri var ya onları istemişti yaptırdım. Kızamıkcık geçirmediğim yazıyormuş. Bide toksoplazma pozitif cıkmış. Bana kendisi sadece kızamık geçirmemişsin ilk 3 ay okul cağındaki çocuklardan uzak dur demişti. Toksoplazma ile ilgili bişey demedi. Daha sonra baska bişeyden daha rahatsız oldum neyse. Benm sonra düşük oldu zaten kese büyümemiş kürtaj dedi hemen bugun almamız lazım seni zehirler şöyle böyle dedi ben gelicem deyip gittim sonra gitmedim baska bi doktora gittim o gerek görmedi kendi düştü iyi ki de öyle oldu. Suan tekrar hamileyim medipol megada dilek hocaya gidiyorum aşırı aşırı memnunum bu arada o da aynı testleri istedi bende nasıl olsa yaptırdım diye aynı testleri mail atmıştım kendisine kadın beni hemen aradı toksoplazma pozitif cıkmış hemen gelmelisin diye. Mine hanım bununla ilgili hiç bişey dememişti bana. Dilek hoca zaten bu testlerin yanlış olma ihtimali cok yüksek kızamıkcık geçirmemiş olamazsın dedi. Tekrarladı testleri ve dediği gibi çıktı. Test yanlışmış toksoplazma negatif kızamkcıkta geçirmişim. Bu arada testleri mine hanım yapmadı ya da onun yönlendirdiği bi yerde yaptırmadım. Sadece kendisi bana toksoplazmayla ilgili hiç bişey demedi.
incimercan cansublt hastane hakkında fikrim yok ama selime hanıma öneri ile takibe başladım. Doğum normal 3400, zorunlu sezeryan 4400 dediler.
Tubilokko Zehraaaaaaaaaaa anladım bende suan ona gıdıyorum herhangı bısıyını gormedım ama dedıklerınız dogrudur ıyı yapmıssınız baska bır doktora gitmekle