sheyda1991 Çam sakura perinatoloji randevuları açılmış. Son randevuyu aldım sanırım ben az önce kalmamıştı. Giden var mı acaba buraya detaylı için? Ne kadar sürdü, ücreti var mı ve renkli ultrason görüntüleri veriyorlar mı acaba?
Zeynepp97 sheyda1991 İyi denk getirmişsiniz benimde 2. Detaylı orda olacak ayın 23 ünde ilkinde özelde yaptırdığım için pek bir bilgim yok bekleyeyim belki giden yaptıran vardır 😂
Mersel2852 sheyda1991 ben detaylı ultrason için oraya gittim. Yaklaşık 40 dakika sürdü. Hiç bir ücret ödemedim. Renkli ultrason görüntüsü vermiyorlar. ☺️
Askna sheyda1991 Daha dün gittim ücreti yok bana hicbirsey de vermediler ultrason falan ikiz hamile olduğum icin çok uzun sürdü bakmaları
Papatya-Kokusu sheyda1991 ücretli canım sgkdan mesaj geldi bana 137 tl çekmişler ogün hem ikili test yaptırdım hem detaylı inceleme yapıldı bu parayı cekmişler sgkdan
sheyda1991 Zeynepp97 benim ayın 16 sında 💃🏼 ya bende özele gidecektim ama baktım randevu açılmış son saniyede kaptım valla 😅 eğer orada güzel bakılıyorsa özele gitmeye gerek kalmaz. Bebeğe bi şeyler alırım o parayla 😅
Zeynepp97 sheyda1991 Aynen öyle ben denk getirememiştim iyi olmuş , ikinciyi önerince gittim direk hastaneden gün aldım 28.hafta için verdiler hemen bebişe giden kan damarlarında çentik olduğu için sağolsunlar yardımcı oldular yoksa randevusuz almıyorlar kimseyi 😂
sheyda1991 Zeynepp97 yok ya almazlar. Randevusu olana bile randevusu yokmuş gibi davranıyorlae. Emin misin diye soruyorlar 😂
Zeynepp97 Mersel2852 Neden vermiyor ya ne saçma normal muanelerde veriyor ama keşke ordada verse istediniz mi yoksa direk vermiyoruz mu dediler
sheyda1991 Mersel2852 aa çok iyi. Renkli görüntü verselermiş iyiymiş :) Peki ultrason görüntüsü veriyorlar mı rutin kontroldeki gibi?
Berru Zeynepp97 Valla ben dün bezmi alemde prof gittim o bile resim vermedi eve gelimce gördüm sadece rapor ve CD vardi
Mersel2852 sheyda1991 malesef onu da vermediler. Ama ekrandan telefonla resim ve video çekme konusunda birşey demediler. Ben o şekilde aldım goruntuleri
Mersel2852 sheyda1991 resimlerde çok net belli olmuyormuş o yüzden vermeyi tercih etmiyorlarmis. Ama doktordan doktora değişiyor mu bilmiyorum benim muayene olduğum bu şekilde soyledi. Siz yine muayene olucaginiz zaman isterseniz belki diğer doktorlar veriyorlardır
sheyda1991 Berru mehmet serdar kütük mü? Niye vermiyorlarsa insan bir tane verir ya? Acaba cd de olabilir mi ki?
Berru sheyda1991 evet Mehmet bey ben riskli gebe olduğum için resim vs işlerine takilmadim bebekte bir sorun gorecekmi korkusuyla oturdum ultrason başına eve gelince aklıma geldi resim yok raporla CD vardi.cd izleme fırsatım olmadı daha
sheyda1991 Mersel2852 bende çam sakurada takipliyim. Geçen hafta gittiğimde birkaç gebe ultrason görüntüsü alamadıklarını söylemişlerdi ama bana her mauyenede veriyorlar. Sanırım biraz doktorla ve eşref saatiyle ilgili :)
Zeynepp97 sheyda1991 Valla o doktorun iyiliğine bağlı açıkçası 😂 Bende oraya gidiyorum şansa 10 gün önce gittiğim resmen ultrason da 10 saniye baktı ve hiçbir şekilde bilgi vermedi ben ultrason kağıdı istedim biz vermiyoruz dedi bende bu zamana kadar hep aldım bari bilgilerinin olduğu kağıdı verin sizin söyleyeceğiniz yok ben ordan bakarım en azından dedim onu verdi 😂😂 Şimdi sürekli Adnan beye almaya çalışıyorum çok tatlı biri asistanlari da genelde çok iyi denk geldi
sheyda1991 Zeynepp97 😅 bak şimdi bende sana bi şey diyeyim. Geçen haftada herkes adnan hocadan şikayetçi idi. Çok kısa bakmış be çoğuna kağıt vermemiş diye. Her çıkan bu ne biçim doktor deyip durdu. Bende adnan hocadan memnunum ona da gidiyorum ayrıca alper türkoğlu ve kübra ırmak hanıma da gidiyorum. Ama adnan hoca geçen hafta aşırı yorgundu sanırım ondan ötürü herkese kısa bakmış dediklerine göre ve kağıt vermemiş. Ama bana verdi. Bende sordum sorularını cevapladı anlamadım işte diğerlerine ne oldu içeride 😅 İşte eşref saati meselesi biraz da.
Zeynepp97 sheyda1991 Gün içinde randevusuz 20 25 tane hasta daha bakıyorum kimseyi kırmak geri çevirmek istemiyorum o yüzden çok yoğun ve yorgun oluyorum dedi erkenden başlıyorum ki herkese yetebilmek için demişti , bende hep ilk randevuyu almaya çalışıyorum 8.30 da ki 😂😂
sheyda1991 Zeynepp97 ya keşke uysa saatleri işte alabilsem. Şansa son randevuydu benim. Cinsiyeti de belli olmadı daha. Oradan çıkınca yandaki odadaki asistanına gittim ona da baktırdım o da göremedi. Bağdaş kurdu döndü totosunu 😅 detaylıda söylerler inşallah 🙏🏻 Sağlıklı olması en mühimi tabi ama özel bi şeyler yaptıracağım için bir an önce de öğrenmek istiyorum. Zira 20+5 im şu an 😬