FusunF Ssusam- 50 ile kaldım 🤣 Şuan 58 31.haftamdayım ama hala zayıf duruyorum 😂 göbeğe gitmiş kilolar
merveyalcinkaya FusunF bi soru sorabilir miyim ne kadar sürede aldın o kiloyu yani 8 kiloyu kaçar haftada ne kadar ne kadar aldın o dağılımı yazar mısın
B-Y94 FusunF sanırım bende öyle olucam kız 50 kg da kaldım ya 😂 20 haftalığım 44 ilr hamile kaldım şimdi 50
guly1 eymeninannesii aynı kilo ile hamile kalmışız ve hatta aynı düşünceyle 😅 bende zayıflayınca istiyodum
yunusemreninannesiii Clementinee ben asiri almışım ya seninle aynı kiloda başladım 62 gördüm daha da 21 haftalığım
charlottececi 66.5 la kaldım. 9+2 yim ikiz. 68 oldum. 170 boyum 🥺 hedefim ilk 3 ay kilo almamakti 😂 bulantim oldukca bisiler yiyorum 🥺
incimercan anneoluyorum27 46 kilo arkadaşım vardı ünide, çok şaşırıyordum kilosuna. Şimdi sizi görünce daha şaşkınım 🧿 yıllar sonra 75’e anca inebildiğim için …
FusunF merveyalcinkaya valla hiç bilmiyorum ki dağılımını ben hersey yiyorum dikkat etmiyorum pek benimki fazla mı onu da bilmiyorum doktorum fitsin diyor ama bence 8 kilo da fazla gibi
Funday35 Ssusam- 75 ile hamile kaldım kilo veriyordum bı andan supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim olsun yine verilir kilolar ☺️
eymeninannesii guly1 sizin kaç haftalık ilk öğrendiğimde biraz üzüldüm ama şimdi alıştım 2.5 yaşında oglum var yaramaz hiç durmuyo nasıl yaparım nasıl ederim bilmiyorum 🙈
Merve-bebek 60la hamile kaldım 35 haftalığm şuan 81 olmuşum🤦 ama olsun bebeğim sağlıklı olsun da boyum uzun saten sorun değil