Merveacrl Kızlar sizce lohusa pijama takımı almak mantıklı mı yoksa normal pijama takımı da olur mu ve nereleri tavsiye edersiniz az bi zamanım kaldı ama bulamadım hala 😞
Pcoslubiranne Merveacrl lohusanın tek farkı önü düğmeli olması düğmeli normal pijama da alabilirsin fark etmez.
Bahar54 Merveacrl lohusa sepetinden aldim ben dun ogleden sonra siparis verdim bugun sabah geldi. Hastanede kolay olur diye dusundum kiyafeti sıyırmak yerine dugmeli kismi kullanmak daha rahat oluyormus.
Glmsr Merveacrl ben lohusa takımları denedm ama kumaşları daha bi saten gibi olduğu için içini belli ediyor ve gereksiz pahali onun yerine loya diye bi marka var bilmiyorum sizin orda var mı ordan 3lü pijama aldm bi de onu düğmeli bitakım daha aldm👍🏼😉
Fulyarcak Merveacrl bende normal pijama takımı alıcam gereksiz pahalı çünkü diğeri bidahada giyilceğini zannetmiyorum
Sedna Ben bugün dagiden alacağım. 3 lü pijama takımı var ana rengi kırmızı. Siyah atlet kimono ve pijaması var çok tatlı. Sabahlık ve geceliği başka parçaları birleştirip kombin yapıcam yine dagi. İnternetten bakmanı tavsiye ederim.
Sedna Merveacrl ben 2 takım alacağım oradan, aslında güzel yeterli geldi bana ama. İstersen oysho ya bak bi çok hoş şeyler var. Hamile giyimi tercih etme bence, daha uzun süre kullanman açısından.
HaticeKoyuncu Merveacrl e bebek de indrim var dı sabahlıkla gecelik aldım önü düğmeli gayet de güzel kumaşı falan lohusa takımı adı altındaki ürünleri gereksiz pahalı buluyorum
EsmaSelma Merveacrl Bebeğimin onca eksiğini aldım ettim tamamladım ama kendime 2 takım pijama bulamıyorum😏 Lohusa takımı adı altında satılanlar hem çok ince hem çok süslü hemde çok pahalı. Aradığım sadelikte ve rahatlıkta bi pijama takımı bulamaz oldum. 35+5 olduk herşey tamam valizi hazırlamamız lazım ama pijamalarımız eksik daha😞
PelinHekimoglu Lohusa sepetindeki gecelikler Çok ince kumaş onlar ve beyaz olması eksi benim için sonuçta ister istemez kirlenecek o kadar para vermeye değmez benim için sonuçta gecelik ilk gebeliğimde kullanmıştım şimdi işe yaramıyor .önü düğmeli kaliteli geceliklerde var çamaşırcılarda ben bir tane aldım ,iki tane de yedek pijama takımı aldım biri düğmeli biri düğmesiz 🙂