symatk Progestan ilacını ağız yoluyla mı alıyorsunuz fitil şeklinde mi ben ağızdan alıyorum ama her iki taraftan da alsak aynı etkiyi gösterir mii
Hlmkrsln symatk tatlım arama butonunu yaz daha çok şey görürsün ben sabah aksam şeklinde alttan alarak yarinsaat ayaklarımı ya diktim ya uzattım sonuc aldim skain aksatma
Polenpolen52 symatk canım doktorun nerenden al dediyse ordan al😀 sor ama fitil olarak daha cok ıyı bende kullanıyorum hala şükür iyilestırıyo
Deletedmom_33 symatk Doktorunuz kullanacağınız şekli söyler. Ben hiç ağızdan kullanmadım hep fitil olarak kullanmıştım
Fnen symatk ben başta ağızdan almak istedim yan etki yaptı, Fitil olarak devam ettim. Korona iken fitilin tam edilmediği fark ettim direkt çıkıyordu çünkü, ağızdan almaya döndüm şimdi alıştım ağızdan alıyorum
symatk Hlmkrsln çok şükür bende bulantı yapmadı fitil olarak nasıl yapıyorsunuz vajinanın içine mi yerleştiriyorsunuz acı oluyor mu
Ayla2022 Ben fitil şeklinde alıyorum canım. Bu şekilde direk ulaşması gereken yere ulaşıyor ve Boşu boşuna mideni yıpratmış olmuyorsun
Hlmkrsln symatk yok ya hiç acıma olmuyor cok rahat evlat sevgisi herseyi yaptırıyor canim vazgeçme 16. Haftaya kadar devam eder dikkat et
Hlmkrsln Fnen fıtık olarak alırken yarim saat dinlen ayaklarını kaldır ağızdan özellikle 200 seni yorar sarhoş eder
Kerimmom Fnen merhaba bende kullaniyorum şuan ama ilacı okadar uzun süre kullanmak gerekiyor mu ? Bende 12 haftaligim ilk günden beri kullanıyorum düşük riskimde çok yüksek halada oyle sizinde mi öyleydi
Fnen Kerimmom benim düşük riskim yok şuan ama plesanta kanamam var progestanı bıraktığım zaman yine başlıyor, dışarı vuran bir şey olmadığı içinde anlamıyorum geçip geçmediğini. Doktorum 10 gün bırak bi gel vs diyor ama genel tekrar başlıyoruz ☺️
Kerimmom Fnen Benimde birkaç kez kanamam oldu ama az miktarda ve ilk günden beri vajinamda arada sırada ağrı oluyo bugun 12+0 olduk ama bugün bile vajina ağrım oldu batma kesik ağrısı gibi bi ağrı yani. Sizde oluyor muydu hiç
Fnen Kerimmom yok canım bende hiç olmuyor ama belkide dıştan bir kanamam olmadığı için ağrımıyordur 🤷🏻♀️
Kerimmom Hlmkrsln Yani etmeye çalışıyorum doktor çok dikkat et dedi yürüyüş seyahat cinsellik ağır iş yasak dedi ona göre davranıyorum ama tehlikem nezaman biter bilmiyorum 😢
QOH symatk hazneye konulan en etkilisidir hem de yan etkilerini yaşamazsınız ama kanama ya da aşırı akıntı varsa doktor ağızdan yoluyla kullanmanızı ister.