Rengarenkk Merhaba arkadaşlar, detaylı ultrason avrupa yakasında hangi devlet hastanesi yapıyor bilgisi olan, yakın zamanda yaptıran var mı?
Mersel2852 Rengarenkk cam ve sakura hastanesinde yapiliyo. Ben orada yaptırdım yaklaşık yarım saat 40 dakika sürüyor. ☺️
Rengarenkk Azra57 hangi bölüme aldınız? O hastane bana çok uzak ama yakınlarda bulamazsam oraya da bakarım
Rengarenkk Mersel2852 memnun kaldınız mı? Yarın kadın doğuma randevum var. Perinatoloji sistemini açmasını isticem. O şekilde randevu alınıyo dimi?
Mersel2852 Rengarenkk memnun kaldım tek tek bütün gelişimin nasıl olduğunu soylediler. Ben randevuyu direk MHRS randevu sisteminden aldım.
Rengarenkk Azra57 teşekkür ederim yarın kadın doğuma gidicem umarım perinatoloji için randevu sistemini açar
Rengarenkk Mersel2852 perinatoloji bölümüne aldınız değil mi? Birde devletlerde hangi haftalar arası yapılıyo detaylı ultrason bilginiz var mı
Senaoztrk Mersel2852 merhaba ben başakşehire gitmiyorum normalde ama detaylı ultrason için oradan randevu alsam bakarlarmi peritanoloji den yani illa oranın takibi olmak gerekmiyor dimi
Mersel2852 Rengarenkk ben ilk tarama testi için gitmiştim. Sonrasında randevuları kendileri oluşturdular. 22 haftada detaylı ultrason yapıldı. 26 haftada şeker yuklemesi için randevu verdiler. O da dün yapıldı.
Evinru Mersel2852 devletteki yaptınız acaba ikili testi ücret oluyomu yine .birde randevu hangi bölüm alınyo gebe polikinikmi oluyor
Mersel2852 Senaoztrk ben normal muayeneye oraya gittiğim için bu konuda net bir bilgim yok. Ama başka hastaneden takipli olupta gelenler vardı.
Songulykilicc Dün gittim Dr. Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi nde perinatoloji ye. doktor ayrıntılı bir şekilde baktı herhangi bir ultrason kağıdı vermedi ama bebeğin organlarına fiziksel yapısını izledi sağlıklı beğendik dedi. Çok bir ayrıntıya girmedi açıkçası tatmin etmedi ama uzmandı. Bebeğin sağlıklı olduğunu bildirdi. Yeterli benim için ne yapalım 😔 bu saatten sonra da detaylı için geç artık yapacak birşey yok😑
Rengarenkk Songulykilicc teşekkür ederim ☺️ kadın doğuma gittim perinatoloji için randevu bakıyorum. Umarım bulabilirim