Meri3220 Mom545441 hayır normal kaset test yapmıştım silik çıktı bekledim adet günümde tekrar kaset test yaptım çift çizgi gördüm çok şükür
Meri3220 Mom545441 Kişiye göre değişiyor o canım eğer üzülürüm stres olurum diyorsan yapma benim daha önce 2 gebeliğim oldu belirtilerini biliyordum artık öyle şüphelendim yaptım. Yine kesin değildi bende stres yapmamak için kan vermedim adete kadar bekledim. Bekle bence az kalmış zaten
Meri3220 Mom545441 erken gebelik testi al yap benim bulunduğum yerde erken gebelik testi yoktu. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Nisa1710 Hnd3535 bence bir kaç gün daha geçtikten sonra test yapmanı öneriiriim inşallah ne umut ediyorsan o olur 👍
synpolyanna Hnd3535 yok canim yapmadım cesaretim yok 1 hafta gecirse kan veririm artik adet oldun mu ben bu sabah ya da aksa m en kötü yarın sabah olurum diye düşünüyorum olmazsam artık kesin hamileyim dicem ama bi yandanda suphem var kuetaj olalı 3 ay oldu adet düzensizliği olabiliyomus onu mu yasiyorum diyorum bakalım 1 hafta gecsin belli olur.
Umranmistikmemet Hnd3535 sahur hazırlarken ateş basması oldu bı çok kez ,sinirlilik geldi,burun tıkanıklığı yaşadım günlerde sabaha karsi istifra ettim kemik ağrısı falan önce kanda çıkmadı 10 gün sonra test yaptım evde öyle çıktı .