Gonul-123 Merhaba, ben 22 haftalık gebeyim. Meme ucum yara gibi değilde 5-6 minik parçaya bölünmüş gibi etrafı da soyulmaya ve pullanmaya başladı. Kapakları kullanmaya başlasam mı bilemedim. Sizler gümüş kapakları ne zaman kullanmaya başladınız acaba 😊
cherrysu Gonul-123 ay çok iyi olmuş bu başlığı açtığınız 😅 doğumdan en az 1 ay önce kullanılması gerekiyorlar diyorlar acaba doğru mu?
Elika0 Gonul-123 hindistancevizi yağı sür sabah akşam. Gümüş kapağı Doğumdan bi hafta önce başlayabilirsin bir iki saat takarak.
Busragonullu32 Gonul-123 Doğumdan 1 ay önce kullanmaya başladim Gümüş kapakta ilkte gögüs cevresinde soyulma yapiyor bi süre sonra nemli tutuyor göğüs ucunu Doğum yapali 2 hafta oldu gögüs ucu yarası hiç yaşamadim Ve göğsümün yara olur korkusuyla hala kullanmaya devam ediyorum 😁
Busrabaksii Gonul-123 bence daha erken benimkiler de aynı 27 haftalık hamileyim lansinoh krem aldım bir kere sürdüm toparladı hemen
pelinice merhaba,, kişiden kişiye değişir ne zaman acımaya baslar,, yara gibi olmaya baslar o zaman baslayın benim dogumdan 1 hafta oncesinde sikayetlerim başlamıştı ve kullanmaya baslamıstım onun herhangi bir zararı yok