Semiha_ Sekerimmm 20 ve 24. Hafta yaptırdım ben genelde bu haftalarda yapılıyor ama bilemedim sizinki geç mi değil mi 😌
Hatice_32 Sekerimmm ilk dozu 24 haftalikken ikinci dozu 28 haftalikken oldum saglik ocagindaki ebemizi bu şekilde uygun gördü
Gokyuzum1 Sekerimmm ilk 26. Haftada oldum ikinciyi 31-32 gibi denk geliyor sıkıntı yok dedi sağlık ocağındaki ebe doğumda bile olabilirsin demişti
Aslylmz Geç kalınmış olmuyor canım normalde ilk 20. Haftada diyorlar bende biontech aşısı oldugum için kaldı 24 te ilkini oldum 28 de 2. Yi olucam
Sekerimmm Hatice_32 evet bnde sordum bu haftalarda bebek daha iyi yerlesmis ve gelismis oluyor daha uygun dedi
Puki Tetenoz diye başka aşı yapmıyolar de mi çünkü tetonoz aşısının baya Bi seneler arası yapılan aşı değil mi ve 2 gündür kolumu kaldıramıyorum oynatamıyorum ağrıdan 😊😄
Twinanne 28 birinci doz ve 32.haftamda ıkinci doz tetonoz oldum covid aşılarıyla ara verildiği icin gecikme oldu
Zehraaaaaaaaaaa Sekerimmm ben 26 haftalığım şuan yeni yaptırdım ilk dozu. 24 ken gitmiştim ama grip olduğum için yapmamışlardı