Hevooke çok geçmiş olsun görünce yazmak istedim bende 29-30 haftalıkken uyuz olduğumu öğrendim doktora gittim sizinde dediğiniz gibi çoğu insana aynı şeyi yazıyolar hamilelere eczaneden özel yapma ilaç ben hiçbir faydasını göremedim tekrar gittim başka bi ilaç yazdı eşimle beraber kullandık direk geçirdi ve diğeri gibi kireç gibi değildi umarım çözüm olur ilk bütün vucuduma sürdüm yüzüm hariç genitalede sürdüm ama dikkatli . Kremi sürdüm 24 saat üzerimde bekledi daha snra duş aldm aradan bir hafta geçti tekrar sürdüm yine 24 saat bekledi duş aldm ama bu süre zarfında bütün kıyafetleri çöp poşetine koyup balkonda 3-4 gün beklettim ağızlarını sıkıca bağladım heryeri özellikle oturduğum koltuk halılar heryeri sirkeli suyla güzelce sildim bu önemli çünkü elimi değdiği heryeri yine sirkeli suyla sildim taraklarımı sirkeli suya koydum 2 gün bekledi evresimlerimi 2 günde bir değiştirdim ve herşeyi çok sık yüksek ısıda yıkadım ve o şekilde kurtuldum eşimde başındaydı ama benim bütün vücudumda ciddi yaralar olmaya başlamıştı ve çok kötüydü ben kurtuldum inşallah sizde kurtulursunuz belki fikir olur rabbim şifa versin kremin adı kwellada %5 losyon