Gulay66 Kaçıncı ay veya haftada çatladınız 28. Haftayım şuana kadar çatlamadım ama korkuyorum nemlendirici krem ve hindistan cevizi yağı sürüyorum
iremss Gulay66 ne yaparsam yapayım 36. Haftada çatladım biraz genetik biraz cilt yapısıda önemli ne sürdüyseö de çatladm bn
Gamze-k Gulay66 son hafta çatlamıştım bende bebek gerildikçe. Bol bol nemlendirin ama bu iş gerçekten cilt ile alakalı:)
Dilarasil Bende her gün lierac badem yağı bebek yağı düzenli olarak sürdüm ama 33 de çatladım malesef.Tek temennim çoğalmaması 😃
3mlek2bebkannesi Tamamen ciltle alakalı birşey ben hiç birşey kullanmadım 2 gebelikte şimdi 3. 25 haftalıgım yine bişey gözükmüyor
Elifinannesi_ haftadayız ara ara aklıma geldikçe Hindistan cevizi yağı kullandım. Henüz çatlamadım bu haftadan sonra ne olur biliyorum 🤭
mehmel54 Gulay66 hicbir şey kullanmadım ben daha 35 haftadayım hamilelik öncesinden beri bacaklarımda çatlak var onun dışında göğüslerim ilk başlardan çok büyüdüğü için ilk zamanlarda çatladı karnımda şu Son 3 haftadır falan çatladı sanırım