Mugos [bilinmeyen] prego 8024 park yatak kesinlikle öyle bisey tercih etmelisin ben ilk bebeğimde hem tahta anne yanında olandan aldım hem de büyüyen beşik oda yaptık ama ikinciye hamileyim hemen gidip prego park yatak aldım tavsiye ederim
Sefkat sudamlasi aynen banada odamız küçük araştırıyorum ama bulamadım pintrest var orayada baktım belki paylaşan vardır diye var gözüküyor ama yabancı site çıkıyor 🤭 bulana kadar araştırmaya devam 😅
sudamlasi Sefkat olmazsa yaptırırız ya marangoz a. Ama eşim de dıyo ki marangoz kendi fiyatından daha fazla alır🤦🏻bende tam tersini biliyodum marangoz daha ucuza yapmıyo muydu
Sefkat sudamlasi uygun yapanda var pahalı da ben tv ünitiseni bi kaç yere sormuştum aynı mala ucuz ve pahalı diyen oldu 😊 onu da araştırmak lazım güZel yapanı
Hafizeevik [bilinmeyen] ben ankara da oturuyrum pursaklardan aldım buket bebek diye bir yer war ordan aldım bebeği yatirdigimiz yeride aşağı indirme özelliği olduğu için 2 3 yaşına kadar kullanılıyor
Hafizeevik [bilinmeyen] https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/heyner-ahsap-nakisli-beyaz-pembe-prenses-60x120-besik-anne-yani-cibinlikli-sallanabilir-besik-363385493 burdan bakabilirsin