DenizZ27 Merhaba arkadaşlar ınstagramda gökkuşağiiatölye sayfasından kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum güven konusunda tereddütteyim. Alışveriş yapan var mı aranızda?
Lale_95 DenizZ27 ben de makrome olarak omay_makrome sayfasından yaptırmıştımçok memnun kaldım. Ama dediğiniz sayfaya baktım memnuniyet mesajları yayınlanmış bayağı güvenilir bi sayfaya benziyor ama yine de yaptıran biri çıkarsa daha doğru yorumu yapar tabi ki
Sametnida DenizZ27 istedigim givi yapilmadi led takilcakti takilmadi. Kenarlari boyanmadan geldi. Ve kus tuyu bile 6 tane takilmisti. Helal etmiyorum hakkimi
Polenpolen52 DenizZ27 bende makrome yapıyorum canım o sayfa guvenılır dıye bılıyoruz, sımdıden hayırlı olsun🤗🤗
Polenpolen52 DenizZ27 begenmeyende varmıs canım olabılır ya ama sayfa guvenılır yanı onu bılıyorum, aynen benımde designbypolen ismim
Ayliz_123 DenizZ27 sürekli sipariş alan bir sayfa diye biliyorum Bi tanıdığım o sayfaya yaptırmıştı 2 sene önce felan https://instagram.com/melikece_hobi?utm_medium=copy_link Bende o sayfadan esinlenmiştim inceleyebilirsiniz