csmaknc Bildiğim kadarıyla ne kadar kaynatılırsa kaynatılsın açık sütlerin içinde bakteriler ölmeyebiliyormuş siz Açık Süt mü kutu süt mü ve ev yapımı yoğurt mu nasıl tüketiyorsunuz
Busrabusra33 csmaknc Canim bende bunu merak ediyorm hangisi iyi diye ben marketlerden aldığım sütü kaynatıp iciyorm acaba iyi mi bilmiyorm
Zeynepp97 csmaknc Şuan kutu süt ve yoğurt kullanıyorum ama öncesinde açık alıp kendim yapiyordum ama hamilelikte riske atmak istemedim doğumdan sonra yine kendim alır yaparım
Yagmur34 csmaknc doktorum ben ishal olduğumda doğal yoğurt tüketmeme söylemişti. Baya tükettim cok şükür Bi sorunlada karsılaşmadım
Asyaveannesi36 csmaknc doktorum kaynatıp mayalandıktan sonra bir sorun olmayacağını söyledi ben herşeyimi evde yapmaya çalışıyorum yoğurt,peynir hazırlar süt tozuyla yapılıyor inanılmaz tatlı geliyor yiyemiyorum annemden böyle alıştığım için sanırım
Ssultannnnn csmaknc kesinlikle laktozsuz süt tercih ediyorum normal sütler acayip gaz yapiyo yogurtta da zaten normal ev yapimi yiyemedigim icin hazir aliyorum yogurdu bilmem ama sütte kesinlikle laktazsuz tercih edin derim hic agirlik gaz vs yapmiyo