Gulcingezer Efdalya yumurta catladiktan snra en erken 12. Gun kendini en silik cizgi ile gostermeye baslar
Minnakkurabiyeveannesi27 Efdalya kuzum ben ilk gebeligimde 7 gün kala sıkım çizgide gördüm ikinci gebeligimde de adet olacağım gün net bir şekilde çift çizgiyi gordum
Gulcingezer Busragulten yumurta catlamasi testlerle anlasiliyor eger lh testi yaparsaniz koyulasmasi ve siliklesmesinden anlasilir
Tughanalpinannesii_ Ben öğrendiğimde 5 haftalıkti anında yanında belirmisti ikinci çizgi. Adetim 3 4 gün geçikmisti o zaman yapmıştım 1 hafta beklememistim
Efdalya Minnakkurabiyeveannesi27 bir post açtım ama kise yazmamıştı spiral bu ay çıkardı dr ama bundan dolayı gecikmiş olabilirmi acaba
Busragulten Efdalya Daha adetime 12 gün var ben çok sabırsızlandım ilk düşük yaşadım oyuzden çok merak ediyorum erken davranıyorum işte
durununannesiiiii Efdalya Ben normal döngü olarak geçen aya göre 2 gün önce yaptım negatif çıktı tam gününde çift çizgi çıktı hemen kan vermiştim 🤗
Efdalya durununannesiiiii 1 hafta tam olsun öyle bir daha yapayım diyorum belki erken gebelik olduğu için gözükmüyor dr