Merhaba kızlarr nasılsınız umarım iyisinizdir 8 aydır buralardayım beni bileniniz belki vardır belki yoktur kızımla ilgili pek post açmadım ama bebek hakkında açılan postlara cevap vermişimdir belki oralardan görenler vardır 8 aydır her türlü post okudum yeri geldi etkilenip ağladım yeri geldi içim huzurla doldu her ne kadar arkadaşım olmasada ailem gibi oldu burası bana şuan çok duygusalım hastaneden geldim ve sanırım benim için geri sayım başladı normalde 1 ay var diye hazırlamıştım ben kendimi çünkü uygulamaya göre öyleydi ve normal istiyordum bebeğimin suyu azalmış 3 günde 1 nstye gireceğim ve ciğer geliştirici vurulucam yarın kızım 37. haftayı tamamlasın diye cuma günü de gidip sezeryan tarihi alacağız eşimle burda türlü türlü acaba doğuruyor muyum negatif doğum hikayeleri pozitif doğum hikayeleri bebeğe kavuşma anları vs vs okudum kimi zaman üzüntüden kimi zaman mutluluktan ağladım şuanda ağlıyorum ve garip duygular içerisindeyim üzülüyor muyum korkuyor muyum hazır mıyım değil miyim hiç bilmiyorum bildiğim tek şey mecbur olduğum çünkü ben bir anneyim herkes geri sayımlarını atıyor son 10 son 5 vs gibi ve sanırım bende artık son 10 diyorum kilomuz iyiymiş 2560 grammış benim prensesim bakalım doğana kadar ne olur sağlıkla bereketiyle gelsin benim minik kızım onunla aynı bedende olmayı çok özleyeceğim 🥺🥰💖🐣