AdenEva Clostiridium halk arasında öyle bi inanış var neden bilmiyorum ama alakası yok 🤷🏻♀️ Öyle olsa yıllarca okumuş doktorlar bunu yaparlar mı. Ya da başka örnek bi çok ülkede bu yöntem kullanılıyor gebelikte.
mehmel54 Clostiridium öyle olsa 6 haftalıkken erken doğum riski falan olurdu ya da 19 20 haftalikken 3 4 defa alttan muayene olmak zorunda kaldim doğum tetiklenirdi ama bir sıkıntı olmadı bende
Zeynepp97 Clostiridium Tetiklemez canım korkma öyle bir şey ol hiç bir doktor riske atıp muane bile etmez
Busra2013 Clostiridium oyle bırsey olsa doktorlar bunu yapmaz degılmı? Her gıttıgımde acılma varmı yokmu bakıo altan bakıo bakterıye fln mıkrosjoptan yurt dısında böyle ama turkuye naısk bılmuom
Tughanalpinannesii_ Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor sadece doğum başladığında açılmalara bakacak ondan önce kesinlikle bakmiyor onun görüşü prensibi
mathildaa Tughanalpinannesii_ benim doktorumda ayni. 38+6 olduk dogumda bakariz diyor su an bakmamin hic bi faydasi yok diyo bakalim
mehmel54 Clostiridium ilk haftalarda bebeğin kalp atışını görmek içindi sonrasında aşırı karın ağrım olduğu için bakılmıştı
3mlek2bebkannesi Clostiridium hayır canım ben oğlumda 7 haftalıktı alttan muayene oldum ve açılmam varmı diye ara ara hep alttan bakıldı hiç bir sıkıntı olmadı
ElifB08 Clostiridium keşke olsaydı ama bende 37’de çatı muayenesi oldum leke bile gelmedi bir şeyi tetiklemedi yani 🤷🏻♀️
Pretty_mommy Ben çatı muayenesinden sonra ayni gün doğum yapmıştım ama benim doktorum özellikle rahmi uyardığını söyledi yoksa tetiklemezdi diye düşünüyorum.