Melekd KIzlar bebeğimin burnunda ve kaş arasında doğum lekesi var. Doktorumuz geçer dedi ama geçicek gibi sanmıyorum. Başka bi doktorda hematolojiye görünün dedi. Böyle bişeyle karşılaşan varmı. Geçermi kalırmı
Mimik Melekd benim yigenimin da burnu ve kasindan baslayip gozkapagina inen dogum lekesi vardi… Doktor ona da gecer demisti ben de gecicegini sanmadim ama geçti🤗
HollyMolly Merhaba benim yeğenim alnında hemonjiom ile doğdu. Çeşitleri var sanırım. Yeğenimin baya koyu kırmızı ve şiş idi 25 kuruş büyüklüğündeydi. 1bucuk iki yaşından itibaren geçmeye başladı. Su an 5 yaşında baya baya silik pembe oldu. Doktor geçer demişti zaten. Geçmezse de lazer tadavisi mi ne vardı sanırım. Sadece ellenmemesi ve takip edilmesi gerekiyor diye biliyorum.
Melekd HollyMolly benim bebeğiminde doğustan vardı. Dediğin gibi 25 kuruş büyüklüğünde inşallah geçer ya
Melekd Mimik anlattığın gibi benim bebeğimde var kaş arasından burnuna ve göz kapağına gelen kırmızı leke inşallah gider ya
Mimik Melekd gider gider insaAllah… Cidden ben yigenimdeki gitmez sandim…cok belirgindi cunku…doktoru da cok tatli bir kadindi, annesi uzulmesin diye oyle dedi sandim…15 aylik, pamuk gibi simdi🤭 Tam olarak ne zaman kayboldugunu hatirlamiyorum…