Sinem14 Merhabalar bugün tahlil verdim 5+3 hamileyim, progesteronum 22 çıktı tehlikeli mi sizce sizin kacti
Seda5885 Sinem14 benim doktorum 20nin ustunde bir progstron cok iyi demisti benim ki 22.78 cikmisti sonra 12ye dustu progstron ilac vermisti
Hlmkrsln Sinem14 İnternete baktım 1 . Tremestir içinde 11 ile 90 arası olması gerekiyormuş ama ilacıni düzenli kullan
kendincebirii Sinem14 merhaba bende 5+4 hamileyim önceden bir düşüğüm olduğu için bugün doktorum bana da progestan verdi tutunsun diye ağızdan ya da vajinadan kullanabilirsin dedi
Sinem14 Hlmkrsln zaten korktum düzenli kullanılamaz,vajinadan daha iyi sanırım üstten mide bulantısı kusma ve halsizlik çok yapıyormuş
kendincebirii Sinem14 benden değer ölçmedi ilk gebeliğimde düşük yaptığım için bu ikinci gebeliğim önlem amaçlı verdi hiçbir zararı yok faydası var dedi ağız yoluyla da alabilirsin vajinadan da dedi ağız yoluyla alınca halsizlik yapıyor gece yatmadan önce vajinana yerleştir dedi
Hlmkrsln Sinem14 ben sabah aksam şeklinde kullanıyordum koyunca ayaklarını dik yat ben böyle faydasını gördüm yoksa herturlu akıyor
Hlmkrsln kendincebirii ben sabah aksam şeklinde kullanıyordum koyunca ayaklarını dik yat ben böyle faydasını gordum
Sinem14 kendincebirii teşekkür ederim bilgileriniz için 22 küsür çıktı sıkıntı mı diye çok korktum muhtemelen tedbir amaçlı vermiştir tesekkurler
kendincebirii Hlmkrsln doktorum kan ve kahverengi akıntı varsa günde iki kez kullan eğer yoksa tek kullan dedi tamam canım öyle yaparım çok sağol ❤️