Pelinsu Bayanlar d vitamini eksikligi ilaç alındığı halde normal değerinin sürekli altında olan var mı Bir türlü yukselmiyor Öneriniz var mı ya da 🤔
OktayMeltemSahin Pelinsu doktorum öğlen 12 ve 2 arasında 20 dk güneşe çık dedi o güneşi al dedi yüzün ve kolların dirseklere kadar en iyi d vitamini öyle alınırmış
Muhammedamine Pelinsu demekki yetersiz geliyor ben damla şeklinde kullanıyorum 10 damla 20 damla kullnanada var 3 damlada belki dozu arttırılabilir
KezibanUan Pelinsu benimki hamilelikten öncede düşüktü canım 4. Ayda doktor ilaca başlattı hala kullanıyorum güneşe çıkmak gerekiyo hergün 15 dakika ama havalar berbat ben çıkamıyorum hamilelern %90nında oluyo dedi doktorum. Kaçıncı haftandasın
Esracim Pelinsu canım ilaç aldığın halde yukselmiyorsa d vitaminini vücuduna alımını engelleyen birşey vardır. Dahiliye doktoruna görün derim.
Pelinsu KezibanUan bende güneşe çıkamıyorum anında tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor 😑 26.haftadayim
Pelinsu Evet banada söylendi ama bu seferde tansiyonum anında düşüyor alternatif başka bişey bulmaya çalışıyorum ikiz gebelik biraz zor geçiyor benim
Muhammedamine Pelinsu bi arkadaşım 20 damla içiyor doktorunuz belki sizinkinide yükseltir hiç görüştünüz mü
Gamze1903 Pelinsu iste o ben🙋😕 ilacta aliyorum ama yukselmiyo malesef akisina koyverdim arrtk valla napim😑