UmutveAnnesii Kızlar İstanbul Anadolu Yakasında Güvenebilceğim işini iyi yapan temizlik için abla arıyorum önerebilceğiniz birileri varmı (Kartalda oturuyorum)
elaweannesi UmutveAnnesii bi tane biri war çok iyiydi ama gelir mi sormam lazım 250₺ sanırım günlüğü Bende Avrupa yakasındayım düzenli temiz birini arıyorum ama bulamıyorum
busrabusra22 UmutveAnnesii ben de kartaldayım bize de temizliğe bir abla geliyor yarım gün 125 tam gün 250 ama size nasıl bilgisini ulaştırırım bilemedim
MeyraRana UmutveAnnesii eşim temizlik şirketinde bayanları evlere ofislere bırakıyor bazen kendileri öyle iş bulursa gidiyor istersen sorim o bi bayan ayarlar sana
Mermaid-AA elaweannesi Bende esenyurttayım bana gelen ablanın telefonunu vereyim size isterseniz, Özbekistanlı güvenilir bir abla 🥰
elaweannesi Mermaid-AA ya bi defa yabancı aldım çok afedersin kolazet temizliğini pek bilmedi mutfak bulaşık telini banyoda kurusun diyor çok afedersin haramı helali pek bilmedi titizlik dışı bende ondan durdum geri daha bu da öyle değil mi acaba
Mermaid-AA elaweannesi Ben düzenli olarak çağırıyorum teyzem sayesinde tanıdım bu ablayı, ne dersen ona göre hareket ediyor mutfak ve banyo bezlerini birbirine karıştırmıyor ben de hassasım o konuda. 🥰
esredn Ben de bir türlü tutturamadım bir şirketten sürekli farklı farklı kişiler geliyor. Merter de oturuyorum varsa bilen tavsiye edecek birisi çok memnun olurum.