Melikeakarsu Sevdacsgn valla tartilmaya korkuyorum 😂😂15. Haftam gecen hafta tartildim ama aksam tartildim sonuc ne kadar dogru bilemem 4 kilo almisim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Aslhn12 Ya onların çoğu ödem oluyor dedi bana doktorum. O yüzden kafaya takmıyorum ben bir ay önce 62 kiloydum 10 kilo falan almıştım şimdi nasıldır bilmiyorum doğuma 2-3 hafta kaldı. Ama bende ödem çok o yüzden takmıyorum kafama çoğu ödem
Tughanalpinannesii_ Aslhn12 benim de inanın vücudum çok fazla değişmedi ama 14 aldim nereye gidiyir bu kilolar bilmiyorum doğumdan sonra birkaç kilo hemen gider mi acaba🤷🏻♀️ tuzlu yemiyorum ama bazen elim yüzüm şiş olabiliyor
Melikeakarsu Sevdacsgn ah bi bilsem normal mi 😂😂doktorum tartinca cok kilo almissin derse ne diyecem 😂😂
Prens1prenses2 Sevdacsgn 73 le hamile kaldım şuan 86 kilo ve 37+5 hamileyim fazla almışım inşallah doğumdan sonra gider
Aslhn12 Tughanalpinannesii_ 10-15 kilo almak bişey değil ki. Yesen de yemesen de ödem oluyor onlar yüzde ayakta elde özellikle bacaklarda falan. ÇoĞu Ödem onlar gidiyor doğumdan sonra senin kendi vücudunun aldığı kilo 3-5 kilo falandır anca o da .